2789
عنوان

اصلاح صورت

71 بازدید | 9 پست

بچه ها من واقعا نمیدونم بااین موهای صورتم چیکارکنم کلافه شدم.

رفتم لیزر کنم ازشرشون واس همیشه خلاص بشم که پزشک پوست تشخیص دادن لیزر واس من مناسب نیس ونتیجه عکس میده وبیخیال شدم.با بندم که انقددددردمیکشم ودرد میکنه که حد نداره حالا دردشم به کنار تا دوهفته ای بعدش پرازجوش وکک ومک میشه صورتم تا جوشا خوب بشه دوباره موها درمیاد.

ژیلت اصلا دلشو ندارم وواقعا برام کار ضخمت ومردونه ای از طرفی سریعم درمیاد دوباره

من صورتم دستگاه ایپلدی میزنم 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چی هست؟

گفتم که دستگاع که قبلنا به بدن میزدن .به بدن نمی‌زنم چون دردش وحشتناک ولی برا صورت خوبه مو دیر در میاد .یواش میکشم که جوش نزنه

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی