2777
2789

طرز تهیه پیتزا مرغ قارچ خوشمزه خیلی با جزییات برام بگین لطفا

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌

میام عکسشو میذارم درس شد اگ خراب نشه

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو گوگل سرچ‌کن

نمیفهمم گیج میشم

خمیرش رو خودت میخوای درست کنی یا آمادست؟

آمادس

بعد حالا روی نون تست 

نون ساندویچی 

خمیر پیتزا اماده 

خمیر نون از نون وایی 

پهنش کن اول سس بزن مرغ بریز پنیر گوجه فلفل دلمه قارچ ذرت هرچی دوس داری بریز روش و بزار یا تو فر یا اگه تو قابلمه درست میکنی بزار بپزه 

آب فراموش نشه که نونت خشک نشه

خب اول مرغاتو نگینی خورد کن با ادویه های خوشمزه و پیاز تفت بده

لطفا از اولش برام تایپ کن ک عکس بگیرم از رو دستور پختت مرسي 😍

یک عدد تخم مرغ با یک قاشق شکر و س قاشق روغن و یک ق پور خمیر مایع هم بزن بعد نصف لیوان شیر ولرم و آب جوش ک ولرم شده باش در حد اذیت ذشذن انگشت داغیش....بعد مقداری آرد تا جایی ک دیگ چسبناک نباش ...این خمیر .....پیاز رنده شده سیر کمی فلفل دلمه ...رب فلفل بزاز رو گاز خاموش کردی یک قطره آبلیمو ...این از سس

اویشن هم بپاش 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
یک عدد تخم مرغ با یک قاشق شکر و س قاشق روغن و یک ق پور خمیر مایع هم بزن بعد نصف لیوان شیر ولرم و آب ...

عزیزم خمیر و سسش آمادس..مرسی از لطفت ولی اگ میشه بقیش برام همینجوری با دقت بگو مرسی🙏

لطفا از اولش برام تایپ کن ک عکس بگیرم از رو دستور پختت مرسي 😍

ببین مرغاتو ریز ریز کن بریزتو قابلمه واسه این که بد نشه پیازتو رنده کن 

با پیاز بزار تفت بخوره اب میندازه بزار قشنگ سرخ ش بعد همون لحظه اول بهش نمک بزن وقتس سرخ شد ادویه بهش بزن (پابریکا فلفل سیاه زدرچوبه ادویه پیتزام اگه داری بزن اویشن) بعد یه ذره رب بهش بزن و یه کوچولو آب بریز توش که رب باز بشه و قشنگ تفت بخوره 

حالا کف خمیرتو سس بزن یکم پنیر بریز مرغاتو بریز روش مواد دیگه ای هم اگه داری بریز اخرسرم پنیر دوباره بریز اویشن بریز روش بزار بپزه اگه تو فر میزاری یه نصفه لیوان اب بزار بغل پیتزات که خشک نشه ❤️

منم امشب پیتزا درست میکنم ولی با سوسیس کالباس😋😋

عزیزم خمیر و سسش آمادس..مرسی از لطفت ولی اگ میشه بقیش برام همینجوری با دقت بگو مرسی🙏

مرغ پخته ریش شده .  گوشت بدون ادویه سرخ شده کم روغن فقط جوز هندی بزن ونمک فلفل سیاه...اول سس بزن بعد مرغ وگوشت و کالباس بعد پنیر روی پنیر قارچ ذرت زیتون آویشن کمی آب اسپری کن