2789
عنوان

دختر ۱۵ ساله

1496 بازدید | 24 پست

به نظرتون قد و وزن نرمال یه دختر ۱۵ ساله چقده؟خودتون تو این سن چطور بودید؟

‌                                                                                         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وزن ۵۹ قد ۱۶۳

پس دختر من کمه وزن ۴۳ قد ۱۶۸ همه میگن خیلی لاغره خودش ولی دوست داره حق نداریم حرفی بزنیم

‌                                                                                         

من پونزده سالم 52 وزنم بود 175 قدم بود کلاس نهم از بچگی قدم بلند بود مثلا کلاس شیشم 165 بودم😐😂

شما واقعا بلند بودی دختر من وزن ۴۳ قد ۱۶۸ چند روز دیگه ۱۵ سالش میشه

‌                                                                                         

پس دختر من کمه وزن ۴۳ قد ۱۶۸ همه میگن خیلی لاغره خودش ولی دوست داره حق نداریم حرفی بزنیم

اگه غذاش پروتئین و ویتامین های کامل رو داره 

یعنی اگه به خاطر لاغری غذاش رو کم نمیکنه اوکیهه

تو این سن بهتره پیش مشاور تغذیه برید

خودش میگه که نرماله یا نه

یا چیا بخوره تا وزنش نرمال شه

حتما برید

والا نمیشه گفت مثلا دختر دوستم 9 سالشه قدش 161 وزنش 41

واقعا؟؟؟دخترای من تو این سن حدود ۱۴۰ بودن حدود ۱۱ یا ۱۲ یهو قد کشیدن دختر پانزده سالم ۱۱ سالگی ۱۴۲ بود ۱۳ سالگی ۱۶۰

‌                                                                                         

واقعا؟؟؟دخترای من تو این سن حدود ۱۴۰ بودن حدود ۱۱ یا ۱۲ یهو قد کشیدن دختر پانزده سالم ۱۱ سالگی ۱۴۲ ب ...

خب میگم دیگه هرکی فرق داره😁مثلا خود دختر دوستم میگه یکی از دوستام قدش 130

♡امضا ندوس
تو این سن بهتره پیش مشاور تغذیه برید خودش میگه که نرماله یا نه یا چیا بخوره تا وزنش نرمال شه حتما ...

آخه نمیاد میگه من خودمو همین جوری دوست دارم من عالیم اشتهاشم آخه عالیه هیچی رو پس نمیزنه همه چی میخوره خوبم میخوره

‌                                                                                         

خب میگم دیگه هرکی فرق داره😁مثلا خود دختر دوستم میگه یکی از دوستام قدش 130

یا خدا اون خیلی کمه که🥶😱😱

‌