من بلد نیستم وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
اره دقیقا ، خانمه گفته مشهدی هس ، خواسم از خانمای مشهدی کمک بگیرم
اینجا بهت گفته ؟؟
من بلد نیستم وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
امیدوارم به دوستانی که اینجا عضون بر نخوره و ناراحت نشن ولی از وقتی عضو شدم فقط تاپیک خیانت و وای بادوس پسرم کات کردمو رل زدن و دغدغه های بچه های نوجونو دیدم کع میخوام برم از اینجا.... من اخلاقم طوری که باور میکنم حرفاشون و براشون کلی ناراحت میشم و نصیحتشون میکنم ولی بعد میفهمم همش دروغ بوده ...حسم نسبت به همه آدم ها تغییر کرد ...😔😔😔