2777
2789
عنوان

خانمای مشهدی

33 بازدید | 6 پست

خانما یکی هس تو گروه که میگه بچه اش شیر خشک نداره و آب قند میده بهش و گفته کمک کنین براش شیر خشک بخرم 

زن دوست داشتنِ نصفه و نیمه نمی فهمد...             یک زن را یا باید پرستید یا به حالِ خود رها کرد ...!

والا آدم دیگه نمیدونه کدوم حرفو باور کنه ..🧐🧐🧐

یه ماهه اینجام ولی تاپیک دروغ دیدم که 🙄🙄

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا آدم دیگه نمیدونه کدوم حرفو باور کنه ..🧐🧐🧐 یه ماهه اینجام ولی تاپیک دروغ دیدم که 🙄🙄

اره دقیقا ، خانمه گفته مشهدی هس ، خواسم از خانمای مشهدی کمک بگیرم

زن دوست داشتنِ نصفه و نیمه نمی فهمد...             یک زن را یا باید پرستید یا به حالِ خود رها کرد ...!
اره دقیقا ، خانمه گفته مشهدی هس ، خواسم از خانمای مشهدی کمک بگیرم

اینجا بهت گفته ؟؟

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
نه ، برنامه نی نی پلاس

امیدوارم به دوستانی که اینجا عضون بر نخوره و ناراحت نشن ولی از وقتی عضو شدم فقط تاپیک خیانت و وای بادوس پسرم کات کردمو رل زدن و دغدغه های بچه های نوجونو دیدم کع میخوام برم از اینجا.... من اخلاقم طوری که باور میکنم حرفاشون و براشون کلی ناراحت میشم و نصیحتشون میکنم ولی بعد میفهمم همش دروغ بوده ...حسم نسبت به همه آدم ها تغییر کرد ...😔😔😔