2821
2789
عنوان

غده لنفاوی

188 بازدید | 16 پست

سلام مامانا توروخدا اگر کسی هست بیاد دل بیقرار من اروم کنه دخترم هشت سال نیمه هست نزدیک دوسال غده لنفاوی دو طرف گلوش متورمه البته تو حالت عادی اصلا مشخص نیست ولی سرش رو بالا میکنه یه بیضی شکل مشخص میشه همون سال اول سونو بردمش گفت عفونی هس ولی جواب سونو نشون متخصص دادم گفت سایزش خیلی کوچیک هست و نیازی نیست چرک خشک کن بخوره الان بعد از دوسال مثل خوره افتاده بجونم که نکنه دو از جون بچم یه چی خطرناکی باشه که از بین نمیره😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیژم هر بیماری خطرناکی بود بعد از دو‌سال کلی علائم مهمتر نشون داده بود ولی خب چون مزمن شده باید یه سری بیماری های عفونی ک‌درمان هم دارن بررسی بشن حتما پیگیری کن،بچه گناه ذاره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوستمون راست میگه اگه چیز خطرناکی بود تا الان باید عوارض بدتری نشون میداد

ولی اگه ی بار دیگه ببریش دکتر چیزی ازتون کم نمیشع ک خیالتم جمع میشه

من توسینه تو پا.دست.شکم گلو غده دارم همشونم چربی هستش فقط تو سینمو دکتر گفت کوچیکه اگه بزرگ بشه خطرناکه و باید نمونه برداری کنم

دوستمون راست میگه اگه چیز خطرناکی بود تا الان باید عوارض بدتری نشون میداد ولی اگه ی بار دیگه ببر ...

مامانا برام دعا کنید این ترس ها رو بتونم کنار بذارم خدا بهم اراده بده تا بتونم به بچم عشق بدم🥺

مامانا برام دعا کنید این ترس ها رو بتونم کنار بذارم خدا بهم اراده بده تا بتونم به بچم عشق بدم🥺

انشاالله ک خیره عزیزم توکل برخدا 

ببین گلم ب نیت شفاش حدیث کسا و جوشن کبیر بخون

یک دور حدیث کسا یک آیه  از جوشن 

اینجوری تو ۱۰۹بار کسا خوندی و یک بار جوشن

متوجه شدی