2777
2789
عنوان

پانیک و قلب درد

134 بازدید | 13 پست

من ۳ ماه پیش رفتم نوار قلب و اکو دارم واس درد شدیدی ک میزد ب دست چپم گفت از استرس ؛ الانم گاهی ی درد خفیف حس میکنم تو قلبم و دستم ؛ ممکنه از اون موقع تا الان قلبم مشکل پیدا کرده باشه ؟ حمله پانیک تو این دو‌ماهه خیلی بهم دست داده ممکنه قلبم و آسیب زده باشه ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا تاثیر صلوات و آیة الکرسی و وقتی بی قرارم و حمله بهم دست داده دیدم 

حمله های طولانی خوب نیست 

اگربری مسجد خیلی خوبه اصلا بدنت نمیتونه استرس بگیره .اگر هرروز صبح ۵ بار ایه الکرسی بخونی هم خدا خودش گفته خودم محافظ میشم دیگه خیالت راحت میشه 

لایک نکنید .توروخدا 
منظورم اینه ک تو این سه ماه ک گذشته شاید مشکلی پیدا کرده باشه قلبم 

عزیزم مگه الکیه قلب با پانیک سریع مشکل پیدا کنه

من دوسال پیش پانیک گرفتم رفتم گفت افتادگی میترال خفیف داریالان چند روز پیش دوباره واسه چکاب رفتم گفت همون طور خفیفه مشکلی نداره

عزیزم مگه الکیه قلب با پانیک سریع مشکل پیدا کنه من دوسال پیش پانیک گرفتم رفتم گفت افتادگی میترال خف ...

پانیکت چجوری خوب شد ؟ چند بار در روز پانیک بهت دست میداد ؟ من شده هر روزم بهم دست بده شده چند روزم خوب باشم ؛ من واسم مشکل گوارشی هم ایجاد کرده تهوع دائمی و کم اشتهایی 

پانیکت چجوری خوب شد ؟ چند بار در روز پانیک بهت دست میداد ؟ من شده هر روزم بهم دست بده شده چند روزم خ ...

فعلا خوب نشده ولی مثلا هفته ای یه بار میگیره

ولی اصلا در طول روز انرژی ندارم سرگیجه هم دارم دیگه موندم برم چه دکتری هر جا میرم میگن مشکل نداری

دکتر قرار بود برین رفتین .؟  . من افکار منفی و غیر منطقی دارم .

دوشنبه وقت دارم ؛ منم همیشه افکار منفی و ترس و بدبینی ب شوهرم و کل دنیا دارم ؛ همه حرفارو ب منظور میگیرم و میشینم روزها راجع بش فک میکنم و اذیت میشم ؛ وسواس فکری و عملی دارم