2777
2789
عنوان

شگرد جدید سارقان و آدم ربایان

283 بازدید | 26 پست

اینی که میخوام تعریف کنم  مال  دخترداییم هست 

شهرما امنیت نداره بعد ساعت ۹:۳۰شب دخترداییم و خواهرشوهرش رفته بودن پارچه بخرن میخواستن برگردن خونه دخترداییم به خواهرشوهرش،گفته زنگ بزن امیر(شوهرخواهرشوهرش) بیاد دنبالمون الان دیروقته خواهر شوهرش گفته نه تاکسی میگیریم بعد  تاکسی گرفتن تاکسی یک مرد۳۰-۴۰ ساله بوده (یک راه بوذه که مثلا تو ده دقیقه ای میرسیدی به مقصد اونا رو از اون راه نبرده رفته شهر رو دور زده از یک جایی خلوت خلوت برده که یک ساعت راه بوده تا برسن خونه مریم(خواهرش).   )دخترداییم میگه جوری خلوت بوده که پشه پر نمی زده بعد به ما گفته شما کارمند هستین؟  اوناهم گفتن نه دخترداییم زو رسوندن خونه مریم اینا بعد این  گفته بیا تو رو برسونیم خواهرشوهره قبول نکرده که خواب بچم خراب میشه  فقط به دخترداییم گفته پلاک ماشین رو بگیر و به من زنگ بزن تا ما برسیم 

پ.ن:خونه مریم با خواهرشوهر دخترداییم یکم فاصله داره اونا اول کوچه هستند اینا آخره کوچه .  ولی اون رفته از جامی دور زده تا برسه سعدی  

پ.ن:الان  دخترداییم روزی صد دفعه خدا رو شکر میکنه که خواهرشوهره سالمه واگرنه خانواده شوهرش زندش نمیزاشتن 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پ ن چیه؟

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 
بابا چ نا امنی فقط راننده مثل اسکول ها ی مقدار تابشون داده تو خیابونا  ک تقصیر خودشون بوده خو ...

جمله منو خوب خوندی ؟ 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
خواهر شوهره دیده راننده مشکوک میزنه باز پیاده نشده باهاش رفته ? خب عقلم خوب چیزیه خدا داده استفاده ک ...

راننده بهشون گفته آدم از جایی میره که دور باشه ولی  خلوت باشه بنظرتون مشکوک نمیزنه؟ دخترداییم ترسیده گفته بیا پیاده بشیم خواهرشوهرش گفته نترس من باهاتم

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻