2777
2789
عنوان

آنانسفالی

1771 بازدید | 36 پست

سلام کسی بوده که بچه اش مشکل اننسفالی داشته باشه؟

چند هفته بودین و جنست چی بوده؟

بچه های بعدیتون هم اگه دارید میشه با جنسیت بگید چی شد؟

غربالگری ها همه سالم بود و هیچ مشکلی نبود الان هفته ۳۲ گفتن اننسفالی و میمره

بچه من پسر و گفتن این عارضه تو پسرهاست و اگه هرچی پسر بیاری بازم همین مشکل و داره

جای دیگه سونو گرافی برو یعنی چی چه زود این حرفا رو زدن دکترتم عوض کن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درضمن این بیماری هفته 12 سونو نشون میده حتما اشتباه کردن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم قطعی پیش چندتا پریناتولوژی و چندتا سونوگرافی رفتم 😔

آخی عزیزم جای خوب غربالگری هارو انجام دادی؟ خیلی سخته اخرای راه بودی خدا صبرت بده سرم امده میدونم چی میکشی ولی به من با قطعیت چیزی نگفتن 

غربالگری فقط پول مفته. 

اغلب کسانی که فرزندشون مشکل داره، غربالگری رفتن، تعداد زیادی هم سقط جنین سالم داریم به خاطر خطای غربالگری.

من امیدوارم خطای سونوگرافی یا متخصصش باشه. مواردی داشتیم که چند قلویب رو نتونستن تشخیص بدن، گفتن بچه چهارتا دست داره.

به عمه خودم میگفتن بچت یه دست نداره و ناقصه. همین پنج سال پیش. مرکز معتبر توی تهران....امیدوار باش به خطا

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

استارتر یه پسر دوساله ام داری که پس چی میگی میگن پسر بچه هات اینطوری میشن 

درضمن این بیماری هفته 12 سونو نشون میده حتما اشتباه کردن

غربالگری هام دوتاش سالم بود هیچ مشکلی نبوده

الان میگن از هفته ۱۹ به بعد دیگه مغز رشدی نکرده

و متوقف شده 😔 تا هفته ۱۹ همه چی نرمال بوده الان همه معیاراش ۳۲ هفته اس دور سرش ۱۹ هفته 😔😔😔

برو پیش فوق تخصص بارداری پرخطر .نه دکتر زنان اونا تو مطبشون سنو دارن سنو میکنن و قطعی میگن.برا بارداری بعدت هم تحت نظر همون فوق بارداری پرخطر یا فوق پریناتولوژی باش من تو بارداری میرفتم دکتر من تو قبل هفته ۱۸ تشخیص داده بود براخانمی و مجوز سقط بهش داده بودن الان اومده بود برا دومی هیچ مشکلی نداشت خداروشکر

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم.دعاتون برآورده شد سال ۱۴۰۲ استخدام شدم .انشاا... روزی بیام و بگم که منم خونه بزرگ خریدم دخترم دیگه حسرت اتاق بچه های دیگه رو نداره

عزیزم قطعی پیش چندتا پریناتولوژی و چندتا سونوگرافی رفتم 😔

اگه به دنیا اومد و سالم بود چی؟ 

منتظرم اون موقع بیای تاپیکت بهم پیام بدی، منم پیگیری شکایتت رو از پزشکها و سونولوژیستها انجام میدم!

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
اگه به دنیا اومد و سالم بود چی؟  منتظرم اون موقع بیای تاپیکت بهم پیام بدی، منم پیگیری شکایتت ر ...

اگه به دنیا امد و سالم نبود شما هزینه بهزیستی و درمانشو بده پس ما پیگیری میکنیم 

نمیدونم منم همین جای سواله که تاپیک زدم دکترا میگن این عارضه توی پسرهاس 

اون موردی که من دیدم داروی ام اس مصرف کرده بود مصرف داروی خاصی نداشتین یا در معرض آلودگی تشعشعی نبودین

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم.دعاتون برآورده شد سال ۱۴۰۲ استخدام شدم .انشاا... روزی بیام و بگم که منم خونه بزرگ خریدم دخترم دیگه حسرت اتاق بچه های دیگه رو نداره

اگه به دنیا اومد و سالم بود چی؟  منتظرم اون موقع بیای تاپیکت بهم پیام بدی، منم پیگیری شکایتت ر ...

خدا از دهنت بشنوه من که امیدمو از دست ندادم

پریناتولوژیست خیلی راحت بهم گفت بیا دارو بخور قلبش وایسه ولی طاقت ندارم گفتم اگه یه درصد سالم باشه نمیتونم تحمل کنم