2777
2789

من ب این روش درست میکنم و عالی میشه گوشت با دنبه و چربی.  پیاز یدونه متوسط دو حبه سیر. ی پیمانه نخود. دو تا گوجه  میریزم تو قابلمه.  یه کتری اب جوش میریزم.  بعد جوشیدن و گرفت کفش زیرشو کم میکنم ادویه و نمک فعلا نمیزنم . همیشه ساعت 1 ظهر بار میزارم برای شب. ساعت. 6. دنبشو له میکنم. ذو قاشق رب میزنم.( من سرخش نمیکنم ک خوشمزه هم میشه )ادویه هاشم. با نمک میزنم. گوجه اش هم له میکنم. سیب زمینی هم میریزم توش بازم با شعله ی کم تا ساعت 9 میپزنه عالیییی و جا افتاده میشه شما چطور درست میکنین؟

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

یک ساعته تو زودپز خیلییی عالی درمیاد اینهمه گاز مصرف کنم واسه یه وعده غذا؟؟

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من توش نعنا داغ یا پودر نعنا هم میریزم خیلی خشمزه میشه بهش عطر میده.البته من نعنا و پونه قاطی دارم میریزم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

ولا مرحله گوشت و دنبه رو بگذرونیم باید سجدا شکر بریم 

فعلا که صفر صفرم 

نوشجانتون عزیزم 

منم توی عمرم ابگوشت نپختم بلد نیستم فقط شوهرم بلده اون درست میکنه

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
یک ساعته تو زودپز خیلییی عالی درمیاد اینهمه گاز مصرف کنم واسه یه وعده غذا؟؟

شوهر من از غذای  زود پز به شدتتتتتت متنفره حتی اگه عالی باشه

شوهر من از غذای  زود پز به شدتتتتتت متنفره حتی اگه عالی باشه

شوهرت از کجا می فهمه غذا با قابلمه اس یا زودپز؟ 

بعضی ها بلد نیستن با زودپز درست کار کن غذا خوب جا نمیفته. زودپز قلق داره

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
شوهرت از کجا می فهمه غذا با قابلمه اس یا زودپز؟  بعضی ها بلد نیستن با زودپز درست کار کن غذا خو ...

اصلا زود پز نداریم 😁😁😁 انقدر بدش میاد نخریده میگه غذا باید با شعله. کم.  بپزه 

مرسی آخه بلدنبودیم🤣🤣

دیگه آسون تراز آبگوشتم‌مگه هست

همه را بریز زودپز ودرش وببند😅

هیچ چیزی رو جادویی‌تر از زمان ندیدم، وقتی می‌گذره !!می‌گذره و‌ چیزایی برات عادی میشه که فکر می‌کردی بدون اونا هیچی نیستی...

من تنها غذایی که تو زودپز نمی پزم و  معتقدم پخت با قابلمه بهتر از زودپز درمیاد فسنجونه.

مخصوصا مثل مامانبزرگم که روی بخاری می ذاشت از شب تا فردا ناهار  

مرسی آخه بلدنبودیم🤣🤣 دیگه آسون تراز آبگوشتم‌مگه هست همه را بریز زودپز ودرش وببند😅

اتفاقا عزیزم ابگوشتو خیلیا بلد نیستن 😊  شاید کلا دو سه نفر تو فامیل ما ابگوشته درجه یک. درست میکنه ماله بقیه ب درد نخوره