2777
2789
عنوان

مدرسه😱😱

380 بازدید | 19 پست

امروز رفتم یه مدرسه ثبت نام کردم خیلی مدرسه ی خوبی هست و دبیراش همه تیزهوشانم درس میدن و عالیه

ولی امروز که رفته بودیم ثبت نام کنیم دیدم یه لیست جلو مدیره بود داشت بعضی دانش آموزان رو به خاطر نمره هاشون از مدرسه اخراج میکرد می‌گفت نمیتونن اونجا درس بخونن باید برن یه مدرسه دیگه

حالا من خیلی میترسم😥

اگه نمره هام بد بشه چی؟؟تا چه نمره ای اخراج میکنن؟؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معدلت در چ حدیه؟

خوب بوده تا الان بالای نوزده تو راهنمایی

امسالم میرم دهم البته ریاضیو یکم لنگ میزنم ولی در کل خوبه درسام

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
شاید این کارو کرده اول کاری حساب دستتون بیاد😐

نه بابا یه لیست جلوش بود یکی یکی زنگ میزد بهشون

می‌گفت طبق قوانین فلان بچتون نمیتونه تو این مدرسه درس بخونه ببرید جای دیگه😑

حالا من هنوز نرفتم تو مدرسه ولی از الان استرس گرفتم

ای جونم کوچولو مدرسه میری عزیزم؟ چندسالته دخترکم؟

واا😐

نه بابا یه لیست جلوش بود یکی یکی زنگ میزد بهشون می‌گفت طبق قوانین فلان بچتون نمیتونه تو این مدرسه د ...

استرس نگیر به جاش سعی تو بکن

من چار سال پیش که دهم بودم دوستمم باهام اومد ثبت نام کنه مدیر براش شرط معدل گذاشت که اگه ریاضی و فیزیک و شیمی و زیستت کمتره سیزده شه باید مدرستو عوض کنی درکمال تعجبم دوستم سه تا از درساشو دوازده و یازده و تک شد ولی کاری نکردن و تا سال دوازدهم با هم بودیم😐

مدرسه ی ما هم همینطوره بالاخره نمیشه که دانش آموزی که نمره اش بیست هست با دانش آموزی که معدلش ده تو ...

وای من خیلی میترسم 

البته همه درسام اکی فقط ریاضی رو نمی دونم چیکار میکنم