2777
2789
عنوان

خیلی عجیبید

188 بازدید | 15 پست

«شوهرم گفت مادرش رو بیشتر از من دوست داره ازش ناراحت شدم»

تو بعضی تایپیکا همچین موضوعاتی می بینم و واقعا تعجب می کنم 

واقعا برای اینکه شوهرتون مادرشو یا بعضاً پدرشون بیشتر از شما دوست داره شاکی میشید؟ 

یعنی شما خودتون مادرتون رو بیشتر از هرکسی توی دنیا دوست ندارید؟! 

این ی چیز ذاتیه که هر کسی اونی که بهش وجود داده و با شیره جونش رشدش داده عمیقأ دوست داشته باشه 

اینکه شما میتونید ی رابطه نرمال با شوهرتون داشته باشید اگه ریشه ای دنبالش کنید به خاطر وجود همون رابطه عاطفی که بین خودش و مادرش بوده 

تو روابط زناشویی تون از جایگاه تون محافظت کنید و حقی که مال شما هست در جایگاه ی همسر طلب کنید ولی مثه بچه ها نخواید که شوهرتون دنیا رو کنار بذاره و فقط علاقش حول محور شما باشه این ی جور وابستگی شدید و بیمار گونه است 

لطفا جای خدا نباشید. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظر من خب دوست دارن که دارن واقعا گاهی نیاز نیست همه چی بیان بشه و خب به نظر من اصلا مقایسه و رتبه بندی همسر و مادر درست نیست و چه نیازی به این کار هست هر شخصی تو جایگاه خودش می‌تونه برا ما دوست داشتنی و ارزشمند باشه 

عزیزم همه خانوما حساس هستن. خود من دلم میخاد شوهرم منو بیشتر از همه دوس داشته باشه . این ک نشونه ی عجیبی نیست ، ی حس ذاتیه تو وجود همه زن ها . مردا اگه عاقل باشن درست حرف میزنن سو تفاهم‌نشه شوهرخودم بارها بش گفتم کیو تو دنیا بیشتر از همه دوس داری گفت تورو . گفتم ینی راس میگی مامانتو بیشتر نمیخای . گفت جنس دوست داشتن مامانم با جنس دوس داشتن تو فرق داره قابل مقایسه نی .اون مادرمه تو عشقمی ... جنسشون خیلی فرق داره . کیف کردم از جوابش حساسیت زنونه منو قلقلک‌ک‌نداد هیچ ،مجاب هم شدم دیگم نپرسیدم ...

عزیزم همه خانوما حساس هستن. خود من دلم میخاد شوهرم منو بیشتر از همه دوس داشته باشه . این ک نشونه عجی ...

این حققققق تربود حالا این حرف بیگ لایک داره ب قول بچه ها

آفرررین👏👏

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز