2821
2789
عنوان

ناخن+عکسسس

284 بازدید | 17 پست

سلام بچه هاااا

معمولا چقدر طول میکشه ناخنا بلند شن مثلا دو ماه ناخنامو کوتاه نکنم بلند میشن مثلا اینقدی🙁

دیدی داری موزیکِ مورد علاقتو گوش میدی بعد جاهای قشنگشو هی برمی‌گردونی عقب دوباره گوش می‌کنی؟ای‌کاش میشد این‌کارو با زندگیمونم بکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشد ناخونات کمن  من حدودی 3 هفته تا یه ماه طول میکشه به این اندازه برسه

چیکار میکنی انقد خوب رشد میکنن🥲

دیدی داری موزیکِ مورد علاقتو گوش میدی بعد جاهای قشنگشو هی برمی‌گردونی عقب دوباره گوش می‌کنی؟ای‌کاش میشد این‌کارو با زندگیمونم بکنیم

ناخنای من بیشتر از ۳ .۴ میلی متر میشکنن😂

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 
این که کاشته ولی بله سر یک ماه اینقد میشه فقط اگه مراقبت کنی و بهشون برسی و نشکنن

میدونم ولی با کاشت چون نمیشه غسل کرد و وضو گرفتو... میخوام ناخن خودمو بلند کنم شما میدونی چیکار کنم رشدشان سریعتر میشه و نمیشکنه؟☹

واسه من دو سه هفته شاید کمتر طول بکشه 

کاری میکنی برا رشدشون؟زینک مصرف میکنی؟ خوشبحالت ☹

میدونم ولی با کاشت چون نمیشه غسل کرد و وضو گرفتو... میخوام ناخن خودمو بلند کنم شما میدونی چیکار کنم ...

واسه رشد سریعش قرص زینک بخور

واسه محکم بودنشم باید هم شیر بخوری هم بزاریشون توی آبلیمو نیم ساعت که حوصله میخاد

واسه رشد سریعش قرص زینک بخور واسه محکم بودنشم باید هم شیر بخوری هم بزاریشون توی آبلیمو نیم ساعت که ...

مرسی عزیزم😍❤❤

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز