2777
2789
عنوان

شوهرم شکاکه

1156 بازدید | 31 پست

۳ سال عقدیم. منو شوهرم هرکدوم الان ده روزه جدا میخابیم ه.آون خونه مادرشوهرم .منم خونه مادرم.دیشب ساعت دهونیم تو واست اپ بهش گفتم میخابم.و نتم رو خاموش کردم وخوابیدم.ساعت دهو ۵۴ بهم زنگ زد ج ندادم یعنی خواب بودم نشنیدم،بعد ساعت یازده به مادرم زنگ زد گفت فاطمه  کجاست .من بیدار شدم  رفتم  تو واتس اپ  پیام دادم ج نداد.خوابیدم صبح ساعت شش بیدار شدم. اومد منو دید بعد رفت سرکار.بهش گفتم یا فیلم میبینم یا میخابم. گفت تو مگه دیشب نخابیدی؟ حتما نخوابیدی ک اینو میگی. من میشناسمت.گفتم یعنی بیدار باشم؟ خواب صبح رو دوسدارم. دوسدارم بخ آبم.  میگه تو دیشب نخابیدی .ب تفریح شبانه با دوست پسر ات برس. تو بوی  یه ادم خوابیده رو نمیدادی و...

آدم خوابیده چه بویی میده😐

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از من به تو نصیحت آدم شکاک مریضه هیچوقت درست نمیشه

هم روح روان تو رو داغون میکنه

هم‌خودش هزار تا خیانت بهت میکنه ، کسی که شکاکه خودش خیانتکاره

حتما قبل عروسی تصمیم جدی برا زندگیت بکن با این مرد مریض و پیر میشی

وااااای متنفرم ازاین جورادما ،توصیه میکنم هرچه زودتر خودتو خلاص کنی از دستش هیچوقت درست نمیشه این .. ...

خیلی ستمگر و نادونه.اصلا نمیدونه زن چیه. تمام خصلت های منفی و شیطانی رو میبینم توش

دوران نامزدی ازین چیزا زیاده ب مرور زمان درست میشه🤣🤣

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

از من به تو نصیحت آدم شکاک مریضه هیچوقت درست نمیشه هم روح روان تو رو داغون میکنه هم‌خودش هزار تا خ ...

حس میکنم خودش خیانت کرده بهم  ک طلاق بدون مهریه میخاد. الان دوماهه همش تهمت میزنه.ولی تا منم بهش تهمت بزنم میگه ن بخدا من اینجور من اونجور

خیلی ستمگر و نادونه.اصلا نمیدونه زن چیه. تمام خصلت های منفی و شیطانی رو میبینم توش

طلاق بگیر ،پیرت میکنه 

بعدا میخواد زندانیتم کنه تو خونه ،ب همه بگو و زودتر جدا شو ازاین ادم مریض ،من دیدم اینجور ادمارو باهییییچی درست نمیشن

حس میکنم خودش خیانت کرده بهم  ک طلاق بدون مهریه میخاد. الان دوماهه همش تهمت میزنه.ولی تا منم به ...

خیانت؟؟؟اگه تو این ۳ سال نشناختیش ازین ب بعدشم نمیشناسیش.اگه هم بده پس چرا این ۳ سال باهاش موندی؟

سلام 

ببخشید قصدم توهین نیست . یه نگاه به پستات و تاپیکات بنداز ببین از همون اول گله و شکایت کردی از همسرت و خانوادش. نمیگم حق با تو نیست ولی به جای اینقدر گله کردن اونم اینجا ک میای همه مشکلاتت رو بازگو میکنی و کسی نمیتونه کاری برات انجام بده چ فایده آخه؟ ی خرده مطالعت رو زیاد کن راجبه اندیشه مثبت و روابط و حرفایی ک میتونی بزنی و مشکلاتت رو حل کنی. ب اینجا دل نبند فقط خودت باید اصلاح کنی رابطت رو با همسر و خانوادش