2777
2789
عنوان

آیات قرآن💕🕋

41 بازدید | 1 پست

لکیلا تأسوا علی ما فاتکم و لا تفرحوا بما آتاکم و الله لایحب کل مختال فخور

آیه ۲۳ سوره حدید

تا بر آنچه از دست شما رفت تاسف نخورید و بر آنچه به شما عطا کرده شادمان و دلخوش نشوید و خدا هیچ گردنکش خودستا را (که به نعمت ها مغرور شده) دوست ندارد.

نه هجرت غم دهد نی وصل شادی

یکی دانی مراد و نامرادی

یک عدد چپی 

حتى پزشكى رايج اگرچه درباره چگونگى عملكرد من درونى هنوز چيز زيادى نميداند به تدريج متوجه رابطه بين حالات احساسى منفى و بيمارى جسمى شده است پس آیا احساسات مثبت تاثیر مثبتی بر بدن فیزیکی دارند؟ آیا آنها سیستم ایمنی را تقویت میکنند به بدن نیرو میبخشند و درمان میکنند؟ آنها به راستی چنین میکنند اما باید بین احساسات مثبتی که ناشی از من درونی است و احساسات ژرف تری که از حالت طبیعی اتصال شما با بودن نشات میگیرند تفاوت قائل شویم احساسات مثبت ناشی از غرور احساس مخالف خود را تیز به همراه دارند که میتوانند به سرعت تبدیل به آن شونددر اینجا به چند مورد اشاره میکنیم آنچه را که من درونی عشق مینامد درواقع حس مالکیت و وابستگی اعتیاداوری است که میتواند در ثانیه ای به نفرت تبدیل شود تحسین و توجه موجب میشود که شما یک روز احساس سرزندگی و شادی کنید مورد انتقاد یا بی توجهی قرار گرفتن باعث میشود شما روز بعد احساس طردشدگی و ناخشنودی کنید لذت یک جشن پرهیاهو و لگام گسیخته تبدیل به رنجوری و کسالت صبح بعد میشود هیچ فرازی بدون فرود نیست 

یک عدد چپی