atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 عنوان خوشتیپ داریم تو سایت؟🤔یا کسی که شم اقتصادی خوبی داره؟😐 72 بازدید | 2 پست بچهها من میخوام یه چند تا شلوار و لگ و شال و کلاه و...کلا همه چیز رو چندتا و رنگهای مختلف یه دفعه بگیرم بذارم تو کمد.که بعدا دیگه نخرم و پولهام رو جمع کنم و پس انداز کنم.به نظرتون کار درستیه؟ و اینکه چه رنگهایی بخرم که شیک باشه همیشه؟ باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........ 1401/06/02 | 10:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
crazy_queen عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 1391 مشکی سفید ابی سفید سفید سبز سفید طوسی طوسی صورتی سبز مشکی یجوری این رنگارو اوکی کن باهم🤣 🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 مشکی سفید ابی سفید سفید سبز سفید طوسی طوسی صورتی سبز مشکی ... مرسی گلممن این رنگا رو انتخاب کردم به نظرت خوبه؟سفید، شیری ،کرم، طوسی روشن، مشکی، سرمه ای باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........