2789
عنوان

شوهر

375 بازدید | 20 پست

۳ سال عقدیم. شوهرم اینا کشاورزی دارن. میخام امسال  سهمیه برنج شوهرم رو بگیرم بفروشم.دیگه راصی نیستم خانوادش بخورن.من دارم سختی میبینیم.اونوقت پولش یارانش .سهمیشو همه چیو برمیدارن.بنطرتون کار درستیه؟ البته اینو بگم با توجه با تاپیک های قبلیم بهم بگین چیکارکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سهمش جداست یا مشارکتی ؟  

مشارکتی. ولی هرکس برا خودشو میگیره.شوهرم نمیگیره ۳ سال شده. شوهرم یبار بهشون گفته من میخام. گفتن ما ک سر غذا این چیزا مشکل نداشتیم. از وقتی ازدواج کزدی تغییر کزدی. بعد گریه و......خودشون مظلوم میگنن.

مشارکتی. ولی هرکس برا خودشو میگیره.شوهرم نمیگیره ۳ سال شده. شوهرم یبار بهشون گفته من میخام. گفتن ما ...

پس ‌کارت سخته 😐 فقط همسرت می تونه .    احتنالا هم جنگ و درگیری بشه ولی خوبه 👍  ازش حمایت کن جدا بشه والا تا آخر همینه.

ان شاالله خودتون زمین بگیرید و مستقل بشید 

میگه نمیتونم الان زوده. سنی نداری ک و....همش بهانه

چندسالته؟ چندسالشه؟؟ یعنی چی زوده بگوخب اصلاطلاقم بده نمیخام عمرمو حرومت کنم

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
پس ‌کارت سخته 😐 فقط همسرت می تونه .    احتنالا هم جنگ و درگیری بشه ولی خوبه 👍  ازش ...

اصلا  جدا نمیشه. خاهرش  ۵۰۰ کیلو دارن ولی ۱۰ وعده میخورن  و لباس و جهیزیه 

ولی شوهر من ۱۰۰۰ کیلو داره ولی یک وعده میخوره 

.میگه من ۱۰۰۰ کیلو برنج ۵۰ کیلو شو میگیرم. بقیه مال خاهر برادرم. چقدر پرو.گفتم برعکس ۵۰ کیلو بده بهشون بسه اخه توصیح آنه ناهار شامت سرکاره

چندسالته؟ چندسالشه؟؟ یعنی چی زوده بگوخب اصلاطلاقم بده نمیخام عمرمو حرومت کنم

من ۲۴ آون ۲۸ .گفتم قبل ازدواج باید فکرش رو میکردین ک سنی ندارم و زوده.یا دیرتر میومدین. دیر تر هم آگه میومدین من دیگ شوهر داشنم. براهمین عجله داشتی اومدی