2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرویارکمتر.سرحال تر.اشتهازیاد.دخترویارشدیدشکم پهن خودت چاق میشی تنبل.

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌

من سردخترم ویارشدیدهیچی نمیخوردم تاچهارماه.لک اوردم.هاله سینم سیاه..وشکمم پهن..ولی الان پسردارم شکمم کرد.ویارندارم اشتهام زیاده همچی میخورم.هرچنددربدن هرفردبارداری متفاوته..ومن الان شوری بیشتردوست دارم

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
پسرویارکمتر.سرحال تر.اشتهازیاد.دخترویارشدیدشکم پهن خودت چاق میشی تنبل.

من تهوع و استفراغ شدید دارم.یعنی ب زور سروم زندم. ۸کیلو لاغر شدم تو این یه ماهو نیمه.پوست بدنم بخاطر کم آبی خشک شده.مزه دهنم ترشه همش.هیچی هم نمیتونم بخورم فقط یکم بستنی و کمپوت.شیکمم هنوز کوچیکه

من سردخترم ویارشدیدهیچی نمیخوردم تاچهارماه.لک اوردم.هاله سینم سیاه..وشکمم پهن..ولی الان پسردارم شکمم ...

پ من بچم دختر باید باشه چون منم ویار شدید دارم.۸کیلو کم کردم.با سروم زندم فقط.چیزای شیرین هم دوس دارم مث بستنی یخی.

من تهوع و استفراغ شدید دارم.یعنی ب زور سروم زندم. ۸کیلو لاغر شدم تو این یه ماهو نیمه.پوست بدنم بخاطر ...

دقیقاسردخترم همش زیرسروم بودم وشش کیلوکم کردم تاچهارماه لب به غذانمیزدم

پ من بچم دختر باید باشه چون منم ویار شدید دارم.۸کیلو کم کردم.با سروم زندم فقط.چیزای شیرین هم دوس دار ...

احتمال زیاد.چون منم یکم فقط شیرینی مثل بستنی یاکیک میخوردم

دقیقاسردخترم همش زیرسروم بودم وشش کیلوکم کردم تاچهارماه لب به غذانمیزدم

خداکنه پس واقعا دختر باشه چون خیلی دختر دوس دارم هم خودم هم همسرم. بچه اولمون هست

خداکنه پس واقعا دختر باشه چون خیلی دختر دوس دارم هم خودم هم همسرم. بچه اولمون هست

انشاالله اوسالموسلامت بیادتوبغلت.دوم هرچی که دوست دارین بشه به امیدخدا