mhshsrg مدیر استارتر عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 60 عنوان علائم بارداری دختر و پسر چیه؟ 832 بازدید | 28 پست سلام.خانما میشه بگید علائم بارداری دختر و پسر چیه؟۱۰هفتمه و نمیتونم حتی حدس بزنم بچم جنسیتش چیه🥺 1401/06/02 | 09:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگارالملوک عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 6398 به خط نیگرا شکمت نگاه کن ببین تا ناف اومده یا بالای ناف قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...
دلال عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 19740 هم تو وخترم وهم پسرم یه علائم داشتم فرق نکرد فکردمجنسشون یکیه ولی فرق میکرد یکی پسر دومی دختر محمدم زیر خاکی ومن بیقرار توام پسر گلم فدات شم
tala1400 عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 2915 پسرویارکمتر.سرحال تر.اشتهازیاد.دخترویارشدیدشکم پهن خودت چاق میشی تنبل. خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
دخترخندان۱۳۷۱ عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 8219 برای من جفتش یکی بود..ویار و تهوع نداشتم سر هیچکدوم خداجونم هزاران بار شکرت🙏
tala1400 عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 2915 من سردخترم ویارشدیدهیچی نمیخوردم تاچهارماه.لک اوردم.هاله سینم سیاه..وشکمم پهن..ولی الان پسردارم شکمم کرد.ویارندارم اشتهام زیاده همچی میخورم.هرچنددربدن هرفردبارداری متفاوته..ومن الان شوری بیشتردوست دارم خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
mhshsrg مدیر استارتر عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 60 پسرویارکمتر.سرحال تر.اشتهازیاد.دخترویارشدیدشکم پهن خودت چاق میشی تنبل. من تهوع و استفراغ شدید دارم.یعنی ب زور سروم زندم. ۸کیلو لاغر شدم تو این یه ماهو نیمه.پوست بدنم بخاطر کم آبی خشک شده.مزه دهنم ترشه همش.هیچی هم نمیتونم بخورم فقط یکم بستنی و کمپوت.شیکمم هنوز کوچیکه
mhshsrg مدیر استارتر عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 60 من سردخترم ویارشدیدهیچی نمیخوردم تاچهارماه.لک اوردم.هاله سینم سیاه..وشکمم پهن..ولی الان پسردارم شکمم ... پ من بچم دختر باید باشه چون منم ویار شدید دارم.۸کیلو کم کردم.با سروم زندم فقط.چیزای شیرین هم دوس دارم مث بستنی یخی.
tala1400 عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 2915 من تهوع و استفراغ شدید دارم.یعنی ب زور سروم زندم. ۸کیلو لاغر شدم تو این یه ماهو نیمه.پوست بدنم بخاطر ... دقیقاسردخترم همش زیرسروم بودم وشش کیلوکم کردم تاچهارماه لب به غذانمیزدم خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
mhshsrg مدیر استارتر عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 60 برای من جفتش یکی بود..ویار و تهوع نداشتم سر هیچکدوم خوشبحالتون.من رسما دارم میمیرم از تهوع و ویار شدید و میل نداشتن ب غذا
tala1400 عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 2915 پ من بچم دختر باید باشه چون منم ویار شدید دارم.۸کیلو کم کردم.با سروم زندم فقط.چیزای شیرین هم دوس دار ... احتمال زیاد.چون منم یکم فقط شیرینی مثل بستنی یاکیک میخوردم خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
mhshsrg مدیر استارتر عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 60 دقیقاسردخترم همش زیرسروم بودم وشش کیلوکم کردم تاچهارماه لب به غذانمیزدم خداکنه پس واقعا دختر باشه چون خیلی دختر دوس دارم هم خودم هم همسرم. بچه اولمون هست
mhshsrg مدیر استارتر عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 60 به خط نیگرا شکمت نگاه کن ببین تا ناف اومده یا بالای ناف تا ناف اومده.حالا چی میشه؟
tala1400 عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 2915 خداکنه پس واقعا دختر باشه چون خیلی دختر دوس دارم هم خودم هم همسرم. بچه اولمون هست انشاالله اوسالموسلامت بیادتوبغلت.دوم هرچی که دوست دارین بشه به امیدخدا خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌