من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
دارن از بدبختی طلبه میگیرن بعد ازمونو حذف کنن!؟؟؟؟
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
عزیزم رشتتون چی بود چ دانشگاهی بودی؟ ازمون پارتی و سهمیه میخواد؟ چجوری قبول شدی خدایی😓
ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه دولتی بودم آزمون نه پارتی میخواد نه سهمیه فقط باید خوب بخونی
من که اصلا امیدی به قبولی نداشتم دخترم کوچیک بود یک ماه خیلی کم خوندم قبول شدم همش کار خدا بود دوسال هر روز سوره یاسین رو میخوندم به نظرم معجزه همین سوره بود
ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه دولتی بودم آزمون نه پارتی میخواد نه سهمیه فقط باید خوب بخونی من ...
یعنی ب نیت قبولی سوره یاسین میخوندی؟؟
خدایش برات معجزه شد
من روحیم خیلی بده نمیتونم شروع کنم بخوندن😭
یعنی ب نیت قبولی سوره یاسین میخوندی؟؟ خدایش برات معجزه شد من روحیم خیلی بده نمیتونم شروع کنم بخوند ...
اره به نیت شغل خوندم همیشه بعد خوندن سوره میگفتم خدایا بدون پارتی خودت یه شغل خوب برام جور کن کاری کن منت کسی رو نکشم آخه برا کار خیلی رو انداختیم ولی نشد