2777
2789
والا یکی باید هوای منو داشته باشه که نگم کاش پسر بودم در کل در آینده هر بچه ای بیارم کاری به کارش ند ...

بله با نظرتون موافقم با زمان خودشون یکی میکنن بخاطر همین ببه فرزنداشون سخت میگزرونن 

من خودم دخترامروزیم چون هم جنسینم دارم بهت توصیه میکنم نه اینکه بدت بیاد 

من مادرم انقدرررررر برام دوست رفیق بوده مادر نمیدونمش باهم رفیقیم خیلی خوبه اینطوری مادرم به قدری باهام خوب و رفیق بوده که آرزو دارم خدا بهم دختر بده که دقیقا عین مادرم باهاش دوست باشم نازشو بکشم کلا دختر سنگ صبوره واسه ادم 

مشکل از تو نیس گلم مادرت به قدر کافی درکت نکرده نباید محدودت میکرد

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب حالا دختر لاک و گیره مو و فلان و بیسار بخواد مگه چیه؟ براش میزنیم با خوشگلی و ژیگولیشون کیف میکن ...

بخدا میترسم انقدر با پسر پرستا یکی به دو کنم خدا بهم دختر نده بسوزم😑🚶‍♀️🥺

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
ولش کن دیونست شاید هم جنسمون نباشه

چرا بیخودی توهین میکنید و تهمت میزنید قبل حرف زدن اول حرفتونو مزه مزه کنید بعد صحبت کنید بعدم من با شما حرف نزدم خانم محترم

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡
من توهین نکردم عزیزم حقیقتو گفتم وگرنه خودمم از اینکه برامون تبعیض قائل میشن و مردسالاری میکنن واقعا ...

از کجا میدونی اینا که گفتی حقیقته

بگو نظرمه نگو حقیقته چون خودت دلت میخواد شبا بیرون باشی حالا به هر دلیلی که مدنظرته دلیل نمیشه بقیه هم مثل تو باشن

ولش کن دیونست شاید هم جنسمون نباشه

چرا هست عزیزم ولی درک خوبی ار دختر بودن نداره سخت کردن براش مفهوم دختر بودن رو.....

از کجا میدونی اینا که گفتی حقیقته بگو نظرمه نگو حقیقته چون خودت دلت میخواد شبا بیرون باشی حالا به ه ...

بحث نکنید دخترا🥺

خوب حالا دختر لاک و گیره مو و فلان و بیسار بخواد مگه چیه؟ براش میزنیم با خوشگلی و ژیگولیشون کیف میکن ...

بالاخره هرکس یه سلیقه و نظری داره ولی خب من برا خودم حوصلم نمیکشه این کارا رو کنم صرفا برا جذابیت میکنم دردسرشو تو پد نمیبینم منظورم اینه مثلا من خودم وقتی ۱۳ سالم بود موقع پریودیم مامانم میگفت ترشی نخور من حرف گوش نمیدادم خب خدایی حرص آدم در میاد دیگه چقدر خر بودم

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡
از کجا میدونی اینا که گفتی حقیقته بگو نظرمه نگو حقیقته چون خودت دلت میخواد شبا بیرون باشی حالا به ه ...

واقعانم حقیقته الان یه دختری سیگار بکشه بهش میگن هرزه ولی به پسرا هیچی نمیگن به یه دختر تجاوز میشه واسه آبروداری میگن صداشو در نیارین یه دختری بلند بخنده همه نگاش میکنن ولی برا پسرا اینجوری نیست

واقعانم حقیقته الان یه دختری سیگار بکشه بهش میگن هرزه ولی به پسرا هیچی نمیگن به یه دختر تجاوز میشه و ...

راستش من اصلا با دیدگاهتون موافق نیستم و ترجیح میدم باهاتون بحث هم نکنم چون اصلا سیگار کشیدن و ...هم برام جالب نیست

واقعانم حقیقته الان یه دختری سیگار بکشه بهش میگن هرزه ولی به پسرا هیچی نمیگن به یه دختر تجاوز میشه و ...

میگم که عزیزم بره هرکی به خودش ربط داره کجا به دختری که سیگار میشکه میگن هرزه؟؟؟!!!

نمیگن هرزه گلم اشتباه فک میکنی اگه به دختری تجاوز بشه خانواده باید پشتش باشن

میگم که بعضی خانوادها جنسیت زدگی دارن چرا دخترم آدمه اگه به حرف وکار مرد باشه دهن مردم همیشه بازه تو کاری کن دختر احساس امنیت کنه پیشت ازت نترسه هیچ وقت کنجکاو نمیشه سمت سیگار بره تو با بچت رفیق باش از محبت سر آبش کن عمرا اگه محتاج عشقو علاقه هر لات خیابونی بشه که با دوست دارم فداتشم بتونه خرش کنه ببر بلایی سرش بیاره

تو با دختر راحت باشه بگو هر جادوس داری بگو بخند بزار مردم ببینن از ته دل شادی

آخه تا این حد جنسیت زدگی وحشتناکه پس اگه هم جنس ماست قابل ترحمه

من جنسیت زده نیستم حتی نمیگم ما از مردا برتریم یا اونا از ما فقط میگم تو جامعه ای که برامون محدودیت میذارن و تبعیض قائل میشن دختر داشتن دردسر داره چون بالاخره اونم یه روزی کلافه میشه از اینا

راستش من اصلا با دیدگاهتون موافق نیستم و ترجیح میدم باهاتون بحث هم نکنم چون اصلا سیگار کشیدن و ...هم ...

مگه برا من جالبه؟ فقط میگم نباید این حرفو بزنن و کاری کنن اون دختر از دختر بودنش غمگین شه اگه اون دختری که سیگار میکشه هرزس پس پسرای سیگاری هم هستن دیگه

مگه برا من جالبه؟ فقط میگم نباید این حرفو بزنن و کاری کنن اون دختر از دختر بودنش غمگین شه اگه اون دخ ...

به نظرم بایه مشاور حرف بزنی بهتره