2777
2789
عنوان

دوستان میشه جواب بدین ضروریه

170 بازدید | 30 پست

من و یه آقایی همو دوست داریم خانواده هامون خبر ندارن البته مادر اون خودش خبر دارید....فعلا هیچیییی ندارن اما از ماه دیگه می‌ره سر کار با ماهی هشت تومن حقوق...نهایتا. تا سال دیگه می‌تونه ماشین بگیره با پس انداز و حقوقش...

اینطوری بیاد پدرم قبولش نمیکنه به هیچ وجه...از طرفی نمیتونم  یک سال دیگه هم دزدکی کنارش باشم همینشم کلی استرس کشیدم...خیلی دوسش دارم خیلی زیاد ...اونم اصلا عاشقمع یه طرز جنون واری..ولی حس میکنم ادامه به صلاح نیست(:بکار کنم الان کمکم کنید گیج گیجم.. 

تاپیک واسه خودم نیست واسه یکی از کاربراس نتونست خودش تاپیک بزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دوسش داری دوست داره بمون ب پاش

از عاقبتمون میترسم...نمیدونم آدم معتقدی هستی یا نه...ولی از گناه ارتباط با نامحرم میترسم تا الآنم که باهاش موندم چون دوسش دارم ولی اینجور که پیش می‌ره تا دوسال دیگه هم نمی‌تونیم عقد کنیم ...

بعد از دوتا قوم مختلف با فرهنگ مختلف....

شهرستانیم...پیر شدم آخه هرشب کابوس💔

برای شهرستان این حقوق بد نیست! منم شرایط شما رو داشتم و گفتم دوس پسرم خودش بره بابامو راضی کنه، تنها ! بدون هیچکس، رفت محل کارش و باهاش صحبت کرد تا بابام هم کوتاه اومد 

پس اسم این احساسو عشق نزارید لطفا👐

فرض کن اون اقا میاد جلو حتی اگر بهترین شرایطو داشته باشه پدرت بگه نه تو همینجوری میشینی میگی بابام گفت ن دیگ😑

بعد توقع دارید طرف بازم پا فشاری کنه وقتی ببینه پشتش خالیه

هنوز هیچی نشده میگی نمیخوام سال دیگم باهاش قایمکی باشم😐

عاشق هیچ وقت بزدل نمیشه عزیزدلم

ببخشید صریح حرف زدم چون واقعا عصبانی میشم میبینم کسی پشت عشقشو خالی میکنه من این حرفارو میزنم ک دلو جرات بهت بدم واقعیتو ببینی یکم سفت باشی پشتش وایسی نه اینکه شل بگیری از دستش بدی تا اخر عمر بزنی سر دستت بگی ای وای اونجا بخاطر یه چک از بابام قید عشقمو زدم الان انگار روزی صدها چک میخورم .

بشین خوب فکراتو بکن 

میشه برای رسیدن به عشقم و خواسته هامون یه صلوات بفرستی؟😔😍😘😭😭😭😭😭😭💔🖤
برای شهرستان این حقوق بد نیست! منم شرایط شما رو داشتم و گفتم دوس پسرم خودش بره بابامو راضی کنه، تنها ...

از نظر مالی وضعش چطور بود؟

اختلاف فرهنگی و مالی داریم...اونا مستاحرن و ما وضعمون خوبه...

سنش هم کمه

برای شهرستان این حقوق بد نیست! منم شرایط شما رو داشتم و گفتم دوس پسرم خودش بره بابامو راضی کنه، تنها ...

منم شهرستانم  نه من رفتم تا ی مغازه ی تیشرت چی گرفتم با ی شام شد دوتومن بعد زندگی متاهلی خرج داره نمیشه با  ۸تومن سر کرد ولی اگ عاشق باشن سختی بپذیرن میشه