2777
2789
عنوان

🌼🤍 . .‌ فقط خودت بخون

51 بازدید | 8 پست

سلام‌خدای عزیزم🍃 🌤💛

درسته الان نمیتونم‌ از درد عصبی پاهام بخوابم و چند روزه ناراحتم . .‌

ولی ازت خیلی خیلی خیلی ممنونم که توی شرایط سخت بغلم کردی و‌ نذاشتی بیوفتم ، حتی وقتی همزمان ده ها مشکل رو‌سرم آوار شدن! 

میخوام بیشتر بشناسمت! تو نوری؟ تو آبی؟ تو آسمونی؟ 

چرا به مو میرسه اما پاره نمیشه؟ 

من واقعا آدم خوبیم؟ لایق این حس های خوبیم که بهم هدیه میکنی؟ من حتی بلد نیستم با نماز و قرآن باهات حرف بزنم .. فقط سرمو بلند میکنم و‌آسمونو‌می بینم و‌پیدات میکنم .

ممنونم که امشب هم بغلم کردی ، پیدا شدن کار نیمه وقت نزدیک خونه و خرید چمدون موردعلاقم  (دقیقاااا امشب). . 

کم مونده چشام اشکی بشه 🍃🌤💛ممنونم که هستی ، اصلااا یادت هست اولین بار کی حست کردم؟ شهریورماه ۹۲

_کنسرت سیروان . .‌شاید برای خیلیا مزخرف باشه ولی یادته واکنش بابامو؟ بعد ۱۷سال؟ روز بعدش هم . .‌

قبولی دانشگاه_خونه ی جدید_رتبه ۲۲کشوری_استعداد درخشان_شاگرد اول دانشگاه_معاشرت با آدمای خوب_ خریدن چیزایی‌که دوستشون دارم _سفر و هزااارااااان اتفاق حال خوب دیگه که حسابی مدیونتم ..

🍃 💛🌤 دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا یا  درست ازیسالو سه ماه پیش مشکلم  سر باز کرد

خدا جونم دیدم  چجوری منو بردی وسط معرکه

با چشم خودم دیدم  چجوری هوامو داشتی

خدایا اگه  هوامو نداشتی  نمیدونم سراز کجاها در میاوردم

خدایا دیدم چجوری  تو زجر معرکه   معجزه کردی از این طرف  زندگیمو درست کردی

چیزی که محال بنطر میومد

خدایا اونشبا که حالم بد بود وبعدش جوابمو دادی

خدایا درسمو  دانشگاهمو  مدیدنتم💚💚

خدا جونم میشه کارم اوکی بشه؟

میدونم پرروام😁  ولی امیدم بازم بخودته💚💚💚

چشمهایم را می بندم،،باران شنیدنی است🌿🌱
خدا یا  درست ازیسالو سه ماه پیش مشکلم  سر باز کرد خدا جونم دیدم  چجوری منو بردی وسط ...

عزززیزززززززممم 🥺💛🍃🌤خوش قلب مهررربون .. الهی که لبخند خدا همیشه همراهت باشه .‌. با تمام وجودم‌ حسش کردم . خدایاااا شکرت 

عزززیزززززززممم 🥺💛🍃🌤خوش قلب مهررربون .. الهی که لبخند خدا همیشه همراهت باشه .‌. با تمام وجودم‌ ح ...

خودت  خوش قلبی که اینجور حسش کردی💚

اگر بدونی  چیا سرم اومده  خدا چجوری نگام کرد درست وسط معرکه

قربون لطفش برم

هنوزم یکم درگیرم  اما  خودش نجاتم میده میدونم

قبلاها خداروخیلی زیاد لمس میکردم الان میفهمم نزدیک بودن بخدا  اونم  قلبی   بی نتیجه نیست

وصلی بجایی که حالا حالاها کنده نمیشی

خدایا  نگاهتو  ازمون نگیر💚💚💚

خودت  خوش قلبی که اینجور حسش کردی💚 اگر بدونی  چیا سرم اومده  خدا چجوری نگام کرد درس ...

امید دارم به زودی حال دلت خیلی خوب تر میشه 💛🌤 میفهمم راه سختی بوده روزهای سختی بوده ..چقدر خوشحالم که در این سرای بی کسی خدا هست و میشنوه مارو .. امید دارم حال‌خوب بار و‌بندیلشو‌ می بنده و میاد میشینه کنج دلت 💛🌤

امید دارم به زودی حال دلت خیلی خوب تر میشه 💛🌤 میفهمم راه سختی بوده روزهای سختی بوده ..چقدر خوشحالم ...

وای  چه انرژی خوبی گرفتم ازت💚

ممنونم عزیزم❤

برات  بهترینارو آرزو میکنم 🌼🌼