2777
2789
عنوان

مادر شوهر

188 بازدید | 8 پست

ما در حال اسباب کشی هستیم و خونمون حسابی بهم ریخته است امروز مادر شوهرم یه باز ژنگ زد کفت کمک مبخوای گفتم نه ممنون خودمون جمع می‌کنیم دوباره نیم ساعت بعد زنگ زد میخوام بیام بچتو بببینم خونتون منم دیدم خونه افتصاحه. همه وسایل پذیراییی ایمم جمع کردم گفتم بزازید اسباب کشی تموم بشه بعد الان شرایط خونه امون خوب نیست بهم ریخته اس زنگ زده به شوهرم گفته به ژنت گفتم بیام کمکت میگه نیا خونمون بهم ریخته اس نیا شوهرم ک حرفی نزد حق داد بهم ولی من ناراحت شدم چرا حرف و برعکس گفته من برای دیدن بچه و مهمونی اومدن بی موقع آش اونم غیر مستقیم کفتم نیاد خیلی لجم گرفته ازش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به یه ورت عزیزم😊

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

اتفاقا مادرشوهر منم از این فتنه ها زیاد داره. خوبه شوهرت عاقله. اگه شوهر بیشعور و بچه ننه من بود میگفت به تو چه که گفتی نیاد خونه پسرش خونه خودشه هروقت دلش بخواد میاد حتی وسط اسباب کشی و شلوغی 

.

خدا لعنتشون کنه الهی. هرچی مادر شوهر بدذاتی رو. من ک نامزدم خیلی اذیتم میکنن تا اللن اشک میریختم. شوهرم داره وضعش خوب میشه. اینا دارن مجبورش میکنن زنتو مجبور کن مهرشو ببخشه. من نه قصد طلاق دارم زندگیمو دوس دارم. تازه گاهی ب شوهرم میگن طلاقش بده. خیلی دلم شکسته امشب🥺🥺🥺🥺