2777
2789
عنوان

بچه هایی ک عمل بینی کردن بیان لطفن

412 بازدید | 30 پست

بچه ها من چند دوز عمل کردم تامپون رو ک امروز در آورد 

اومدم خونه فین کردم الان یکی از سوراخ ببینیم گشاد شده

یکی از بخیه هامم باز شد 

چکار کنم حالا؟

کاربر قدیمی 😁ده بار خودمو تعلیق کردم ولی دوباره اومدم 🤪دل کندن از نی نی سایت سخته🤧🤧😪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بپرسم چرا فین کردی؟😐😐😐

میخواستم تمیزش کنم الان تازه فهمیدم نباید فین میکردم

کاربر قدیمی 😁ده بار خودمو تعلیق کردم ولی دوباره اومدم 🤪دل کندن از نی نی سایت سخته🤧🤧😪

فین کردن؛عطسه کردن بادهن بسته؛ گریه کردن؛خندیدن؛ بلندکردن چیزی بیشتراز۲کیلو ممنوعه تا دوماه؛زیرسرت بالش بذار دوتا؛سرت رو خم نکن؛ صاف بخواب؛موقع عطسه کردن دهن باز دشت زیرچونه؛موقع خندیدن ملایم هم دوطرف صورتت رو نیگه دار بادست

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
میخواستم تمیزش کنم الان تازه فهمیدم نباید فین میکردم

یعنی دکترت نگفتش نباید فشار بیاری؟

همونی ک دوس پسرشو تبدیل ب شوهر کرده و بین دخترا فوش خورش ملسه😂🙌🏻 لایک نکن عزیزم لایک نکن گلم لایک نکن توروخدا😐💔
فین کردن؛عطسه کردن بادهن بسته؛ گریه کردن؛خندیدن؛ بلندکردن چیزی بیشتراز۲کیلو ممنوعه تا دوماه؛زیرسرت ب ...

مرسی عزیزم کاش یکی اینارو قبلن بهم میگعت

یعنی دکترت نگفتش نباید فشار بیاری؟

یه چیزهایی گفت ولی اینو نگفت

یه چیزهایی گفت ولی اینو نگفت

ای بابا

فردا برو مطب حتما

همونی ک دوس پسرشو تبدیل ب شوهر کرده و بین دخترا فوش خورش ملسه😂🙌🏻 لایک نکن عزیزم لایک نکن گلم لایک نکن توروخدا😐💔