2777
2789
عنوان

مادر شوهر

475 بازدید | 18 پست

دوستان من هفته ٣٧ بارداريم هست هفته اي يبار مادر شوهرمو ميبينم تا الان تويه اين حاملگي فقط تيكه بارم كرده هربار روحي رواني منو ناراحت كرده بخاطر شوهرم چيزي نميگم ولي خستم كرده خودشم مذهبي شب و روز نماز ميخونه ولي دريغ از يه روي خوش حالم خيلي بده نميدونم بعد اين چيكار كنم يبار ميگه شكمت كوچيكه يبار ميگه خونت چرا اينجوريه يبار ميگه موهات سفيد شده رنگشون رفته

تعداد رای : 14
نظرسنجی
يك
8
57%
دو
6
42%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه یه بار جواب بدی و مثل من از روز اول مثل گنگ و لال ها نبودی الان اینطور هرسری یه حرف بهت نمیزدن

خودمون رو ادما رو باز میکنیم

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
عزیزم برات مهم نباشه. مادرشوهر بالاخره زهرشو یه جا میریزه. تنها راهش بیخیالیه

تويه اين شرايط روحي روانيم بدتر كرده يبار نميگه زن حاملس گناه داره اين حرفاي من

اگه میفهمید که نمیکرد. اون فهمش همینقدره. سعی کن کمتر ببینیش

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

بذار ت بیاد بعد گیراش روی بچه هس😊

چرا لاغره؟ چرا شکمشو سیر نمیکنی؟

چرا فلانه،،چرا بهمانه،،

/😊

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
توام خنده خنده جوابشو بده  کلا ادم تو بارداری و اوایل زایمان حساسترم میشه بیشتر اعصابش خورد می ...

اون كه اره ولي اشتباه ميكنه بخواد نظر بده هيچ كاري نكرده همه چيز رو خونواده من انجام داده شوهرم هم متوجه اين موضوع هست

یبار بشونش سرجاش وگرنه سر بچتم کچلت میکنه  

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

روی اضافی نده!

مودب باش مادر همسرته ولی اجازه دخالت کردن تو حریم خصوصیتو بهش نده وقتی درمقابلش سکوت میکنی باعث میشه اینجوری کنه شاید اصن منظوری ام نداشته باشه ولی وقتی تو میزاری درموردد نظر بده همین میشه وقتی میگه شکمت کوچیکه بگو مادر جون هیچ هرکسی یه طوریه یکی درشته یکی ریز دلیلی نداره شکم منم مثل بقیه گنده باشه شاید یچه ی من اینجوری نباشه یا وقتی میگه موهات رنگشون رفته بگو نه به نظرم که فقط واسه بارداریه از موهای من  همه خانواده تعریف میکنن و خلاصه اینجوری مودبانه بزن تو پرش

دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)

میتونیم ب شوهرت بگی بشونه سرجاش سیاستتم پا برجا میمونه😂

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.