2777
2789

افسردگی 

استرس و نگرانی

فکرو خیال و افکار منفی

وسواس فکری 

همشو باهم دارم ببین من چی میکشم😐😑

قشنگ مغزم داره رد میده روانی نشم خوبه 

خدایاااا 🤦🏻‍♀️

چند سالته مجردی ؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

افسردگی  استرس و نگرانی فکرو خیال و افکار منفی وسواس فکری  همشو باهم دارم ببین من ...

دقیقااا مثه منیی ینی هرچیو گفتی دارم مخصوصا استرسو نگرانی داره دیوونم میکنه

فقط 16سالمه میتونم بگم بدترین روزای عمرمه تو چند سالته؟

دوست هم دارماا زیاد خوب نیستن ولی در حد وقت گدروندن خوبن ک مامانم ن میازه با دوستام حرف بزنم ن باهاشون برم بیرون ن خونه هاشون ن سیم کارت دارم.. دارماا یواشکی گوشیم نمیگرن واسم یه گوشی قدیمی دادن بهم

فقط میدونم دارم دیوونه میشم الکی یهو بدون هیچ دلیلی گریم میگیره/:

دقیقااا مثه منیی ینی هرچیو گفتی دارم مخصوصا استرسو نگرانی داره دیوونم میکنه فقط 16سالمه میتونم ب ...

من 22 سالمه مجردم تو چی عزیزم ؟

من دوست زیاد ندارم فقط یکی با اونم نمیشه درد و دل کرد فقط میشه باهاش وقت گذروندن همین 

خیلی تنهام خیلی  کسیو ندارم باهاش حرف بزنم 

خیلی روزا سخت میگیره 

از لحاظ روحی داغونم 

وقتی روح ارامش نداشته باشه جسم هم مشکل پیدا میکنه 

والا نمیدونم چیکار کنم وسواس فکری هم دارم😑🤦🏻‍♀️ 

خواهر نداری درد و دل کنی باهاش ؟ 

من ندارم 

من 22 سالمه مجردم تو چی عزیزم ؟ من دوست زیاد ندارم فقط یکی با اونم نمیشه درد و دل کرد فقط میشه ...

اره منم مجرد

منم همین در حد وقت گدروندن دارم ک نمیزارن باهاشوت باشم حتی حرف بزنم ینی دارم دیوونه میشم دلم میخاد برم پیش روانشناس مشاوره ولی خب بازم نمیشع

که هیجکسو ندارم یه دختر خاله هست ک شهر دوره اونم اینقد بده ک نگو نمیشه باهاش دو کلمه حرف زد

مثلا امشب فیلم دختر خالمو دختر دایمامو دخترای فامیلو دیدم ک باهم جمع بودند اهنگ میخوندنو... خیلی حسرا خوردم ک جرا ره دور باشم چرا کسی پیش من نباشه جرا من خشی نکنم جرا من باید پثه افسرده ها باشم گریه کنم فقط اجازه هیچیو نداشته باشم اینو دیدم خیلی خالم بدتر شد

بیشتر حال بدمم بع خاطر خانوادمه ک نمیزارم هیچ خوشی داشته باشم:)

اره منم مجرد منم همین در حد وقت گدروندن دارم ک نمیزارن باهاشوت باشم حتی حرف بزنم ینی دارم دیوونه می ...

گفتی دختر خاله یاد دختر خاله های خودم افتادم

یبار باهاشون درد و دل کردم بهم گفتن تو همش چس ناله میکنی خیلی ناراحت شدم بهم برخورد دیگه بهشون چیزی نگفتم حرفی نزدم 

فامیل بدرد نمیخوره باید بندازیشون اشغال 

والا صد رحمت به غریبه 

گفتی دختر خاله یاد دختر خاله های خودم افتادم یبار باهاشون درد و دل کردم بهم گفتن تو همش چس ناله میک ...

اره واقعا همینطورن اصلا ه درد هیچ دردو دلی نمیخورن دختر خاله من ک هیمشه سرش تو گوشیه بدم اومده ازش هرچی راز داشتمو هرچی گفنه بودم رفته به یکی از دخترای فامیل دیگمون ک ازش خشم نمیاد گفته دیگه منو یادش نمیاد کلاس میزاره پز میده اووو اصن ادم خوب نمیتونم پیدا کنم

امسال میرم مدرسه جدید فقط یکی از دوستای قدیمم هست ک خوبه ولی خشم نمیاد قول دادم دوستای خوب پیدا کنم شاید حالم بهتر بشه

اره واقعا همینطورن اصلا ه درد هیچ دردو دلی نمیخورن دختر خاله من ک هیمشه سرش تو گوشیه بدم اومده ازش ه ...

والا من که کسیو پیدا نکردم خوب بشه دوست 

شاید تو پیدا کردی عزیزم 

دکتر روانشناس نرفتی ؟ 

والا من که کسیو پیدا نکردم خوب بشه دوست  شاید تو پیدا کردی عزیزم  دکتر روانشناس نرفتی ؟& ...

ایشالله توام بتونی پیداش کنیی

نه نرفتم ولی حس میکنم نیاز دارم خیلی اعتماد به نفسم ندارم حتی دارم داغون میشم میترسم به مامانم بگم بریم و خای به مشاوره های مدرسه هم نمیتونم اعتماد کنم

ایشالله توام بتونی پیداش کنیی نه نرفتم ولی حس میکنم نیاز دارم خیلی اعتماد به نفسم ندارم حتی دارم ...

افسردگی اگه شدید نباشه میشه  سرگرم بشی با کار روزانه یادت میره یا گردش و تفریح هم خوبه 

وسواس فکری هم همینه شدید نباشه میشه ادم حواس خودشو پرت کنه و بی توجه باشه اوک میشه

افسردگی اگه شدید نباشه میشه  سرگرم بشی با کار روزانه یادت میره یا گردش و تفریح هم خوبه  و ...

اره همینه من همینم من پیش خانواده اصلا حال خدبی ندارم ولی پیش دوستام اینا خ خیلی حالم بهتره پیتونم با سرگرمیو بیرون رفتن خوبش کنم ک متسفانه هیج کدومو ندارن