آخه همش باید لبخند بزنم نمیشه بخندم شوهرمم میگه خیلی بامزه ست و بهتم میاد فک کنم میخواد بهم اعتماد به نفس بده
دختر که باشی میدونی:اولین عشق زندگیت پدرته
دختر که باشی میدونی:مردونه ترین دستی که میتونی تو دستت بگیری و دیگه از هیچی نترسی دستای گرم و مهربون پدرته
دختر که باشی میدونی:محکم ترین پناهگاه دنیا آغوش گرم پدرته
هرکجای دنیاهم که باشه چه باشه چه نباشه قویترین فرشته نگهبان پدرته.
من موقع شام رفتم اتاق عقد که اونجا شامم رو بخورم ونمازم رو بخونم بعدشم میخواستم دراز بکشم بخوابم رو صندلیا که دراز کشیده بودم تمام کارکنان نگام میکردن انگار وزق دیدن
زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...
ما شب عقد بعداز تالار همه رو جا گذاشتیم و رفتیم تو خیابونا دور زدن تا آخرشبم برنگشتیم گوشایمونم خاموش کردیم
دختر که باشی میدونی:مردونه ترین دستی که میتونی تو دستت بگیری و دیگه از هیچی نترسی دستای گرم و مهربون پدرته
نه دریا جان دکتر گفت اگه بازش کنی باید همون هزینه رو بدی
من خیلی بهم خوش گذشت همش خندیدم و رقصیدم با اون پام البته هر نیم ساعت یه مسکن مینداختم بالا تو باغم خیلی بهم خوش گذشت سه تا ساقدوش دختر داشتم سه تا پسر فقط خندیدیم برای همه هم جالب بود