2777
2789
عنوان

بیاین بحرفیم

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 103 پست
ممنون دریا جون ال جی گرفتم عزیزم خیلی واسه عروسی استرس دارم آخه خواهر ندارم کسی نیست کمک و راهنمایم کنه
دختر که باشی میدونی:اولین عشق زندگیت پدرته دختر که باشی میدونی:مردونه ترین دستی که میتونی تو دستت بگیری و دیگه از هیچی نترسی دستای گرم و مهربون پدرته دختر که باشی میدونی:محکم ترین پناهگاه دنیا آغوش گرم پدرته هرکجای دنیاهم که باشه چه باشه چه نباشه قویترین فرشته نگهبان پدرته.
فرداشم عروسیم بود تا سه صبح بیمارستان بودم ، چهار و نیم خوابیدم شش صبح آرایشگاه وقتی داشتم میرفتم از خونمون بیرون همینجوری اشکام میریخت آخرین روز بود اونجا بودم مامانمم گریه میکرد از زیر قرآن ردم کرد بهم گفت همین یه روزه دیگه تکرار نمیشه ا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اصلا گریههههههه نکردم با اینکه یه شهر از مامانم دور میشدم

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

با ارتودنسی که زشته اینقد این موضوع رو اعصابمه
دختر که باشی میدونی:اولین عشق زندگیت پدرته دختر که باشی میدونی:مردونه ترین دستی که میتونی تو دستت بگیری و دیگه از هیچی نترسی دستای گرم و مهربون پدرته دختر که باشی میدونی:محکم ترین پناهگاه دنیا آغوش گرم پدرته هرکجای دنیاهم که باشه چه باشه چه نباشه قویترین فرشته نگهبان پدرته.
منم با اینکه 4تا خواهر دارم هرکدوم سر خونه زندگی خودشون بودن فقط واسه لباس عروس یکی از خواهرام اومد بقیه کارامو خودم تنها رفتم حتی ارایشگاه و دسته گل شوهرمم تهران بود من شهرستان
خدایــــــــا شــــــکر ، بـــه خاطـــــــــر همـــــــــه چیــــــــــز http://shaparakmom.niniweblog.com/ ♥ ♥ ♥دختــــر منـــــــــه ♥ ♥ ♥
عقد خب رسمه با دختر باشه دیگه ما هم با مامانم اینا میرفتیم سالن پیدا کنیم برام خیلی مهم بودش که شربت رو تو گیلاس بیارن و گیلاساش قشنگ باشه موقع مراسم که شد شوهرم تو ماشین گفت دریا یه چیز میگم فقط اروم باشیا بابام اومده تالار دیده گیلاسه گفته همه رو جمع کنید وبجاش لیوان بیارید تالارم گفته لیوان نداریم اونم گفتم لیوان یه بار مصرف بگیرید

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

بیشترم شکستن پام خیلی ناراحتم کرده بود فکر میکردم عروسیم بهم میخوره اما وقتی داشتم از در میومدم بیرون به خودم قول دادم تبدیلش کنم به بهترین روز به نظر من ارتودنسی خیلیم بامزه است
پناه شب عروسیت پات تو گچ بود؟
بیشترم شکستن پام خیلی ناراحتم کرده بود فکر میکردم عروسیم بهم میخوره اما وقتی داشتم از در میومدم بیرون به خودم قول دادم تبدیلش کنم به بهترین روز به نظر من ارتودنسی خیلیم بامزه است
اون لحظه اشکام داشت سرازیر میشد شوهرم فقط میگفت تورو خدا گریه نکن الان بدبخت میشم ارایشات خراب میشه

اون لحظه اشکام داشت سرازیر میشد شوهرم فقط میگفت تورو خدا گریه نکن الان بدبخت میشم ارایشات خراب میشه

از بس این عروسا برای ارایشگاه و اتلیه معطل میکنن من از قبل با ارایشگرم گفتم میخوام زود اماده بشم همونجا هم اتلیه داشتن انقد زود رسیدیم که همه زیر دست ارایشگر بودن هیچ کس به استقبالمون نیومده بود
خدایــــــــا شــــــکر ، بـــه خاطـــــــــر همـــــــــه چیــــــــــز http://shaparakmom.niniweblog.com/ ♥ ♥ ♥دختــــر منـــــــــه ♥ ♥ ♥