2777
2789
عنوان

بیاین بحرفیم

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 103 پست
شماها تهرانید؟؟؟؟؟ عروسیتون کجاس ارایشگاه و اتلیه

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداییش قیمت های ارایشگاهها خیلی بالاس من شهریور ماه یه عروسی دارم دلم میخواد موهام رو رنگ کنم ارایش سرو صورت کنم رنگ مو که 350 تومن ارایش صورت ارزونش 150 تومن

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

آرایشگاه و آتلیه وتالار رو انتخاب کردم جهیزیم کامل نیست خانوما بنظرتون عروس با ارتودنسی زشت نیست؟
دختر که باشی میدونی:اولین عشق زندگیت پدرته دختر که باشی میدونی:مردونه ترین دستی که میتونی تو دستت بگیری و دیگه از هیچی نترسی دستای گرم و مهربون پدرته دختر که باشی میدونی:محکم ترین پناهگاه دنیا آغوش گرم پدرته هرکجای دنیاهم که باشه چه باشه چه نباشه قویترین فرشته نگهبان پدرته.
خودمم حس میکنم زشته آخه عروسیم یهویی شد دکترم میگه نمیشه بازش کنی پس من چیکار کنم
دختر که باشی میدونی:اولین عشق زندگیت پدرته دختر که باشی میدونی:مردونه ترین دستی که میتونی تو دستت بگیری و دیگه از هیچی نترسی دستای گرم و مهربون پدرته دختر که باشی میدونی:محکم ترین پناهگاه دنیا آغوش گرم پدرته هرکجای دنیاهم که باشه چه باشه چه نباشه قویترین فرشته نگهبان پدرته.