2777
2789
عنوان

لکه بینی هفته 6

481 بازدید | 18 پست

سلام لطفا هر کی تجربه داره کمک کنه دو سقط به دلیل توقف قلب جنین در هفته های 7 و 9 داشتم که میرفتم همه چی اوکی بود صدای قلبم می‌شنیدم بعد میرفتم میگفتن رشدش مونده تو همون هفته یکیش سال 96 یکی 98. الان باردارم دارو مصرف میکنم آمپول اناکسوپارین. شیاف فرتیژست. آمپول پروژسترون و آسپرین. از شنبه لک دارم کمرنگ قهوه‌ای برای دکتر واتساپ کردم میگه عفونت هست لک نیست یکشنبه رفتم پیشش گفت 5 هفته و چهار روزی و فقط یه ساک کوچیک دید که گفت طبیعی به سن بارداری و گفت 13 شهریور بیا برای قلب و جنین 

من واقعا نمیدونم چیکار کنم لک دارم هر چی میگم به دکتر میگه عفونته نه لک خاطره بد از قبل دارم تو رو خدا چیکار کنم کمرنگ قهوه‌ای هست اما یهو چسبناک قهوه‌ای میشه ولی کمه. بنظرتون داره سقط میشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش عزیزم دارو مصرف میکنی هیچی نمیشه ...الان اکثر خانوما تو هفته های پایین لکه بینی دارن ...خ ...

واقعا ناراحتم دعا کن بخدا دیگه یه دردی اومده رو سینم که نمیزاره نفس بکشم از خبر بارداریم شوهرم گریه میکرد از خوشحالی آخه 40 سالشه واقعا نمیدونم چی بگم اینسری همه کار کردم همچیو رعایت کردم خدا خودش بمن نگاه کنه 

منم اوایل لک داشتم با شیاف خوب شد نگران نباش خدابزرگه کمکت میکنه ب خداتوکل کن وازامام حسین بحق علی ...

الهی آمین همش میگم با خودم نکنه پوچه که ساکو دیده فقط الانم لک میبینم همونم داره از بین میره واقعا یه زن که سابقه سقط داره واقعا دیگه امیدش کم میشه دعا کن برام 

نگران نباش عزیزم دارو مصرف میکنی هیچی نمیشه ...الان اکثر خانوما تو هفته های پایین لکه بینی دارن ...خ ...

عزیزم میشه بگی از کی داشتی چه رنگی بود واسه شما یعنی قبل دیدن و شنیدن صدای قلب بچه لک بوده؟ 

واقعا ناراحتم دعا کن بخدا دیگه یه دردی اومده رو سینم که نمیزاره نفس بکشم از خبر بارداریم شوهرم گریه ...

عزمزم توکلت به خدا باشه واسترس نداشت باش بخوام از دردام وسقط هام بگم میشی زار زار گریه یه میکنی ...این ۴ رمی رو خدا خودش یه جوری داد دکترم هنگ بود ...خدا خودَش به دلامون نگاه کنه مراقب تو دلیای همه مامانا باشه

عزیزم میشه بگی از کی داشتی چه رنگی بود واسه شما یعنی قبل دیدن و شنیدن صدای قلب بچه لک بوده؟ 

اره قیلشداشتم رفتم سونو قلب گفتم ۵ هفته اس احتمال داره رشد ن‌کنه که کرد هفته ۷  فتم جنین وقلب ودید تا آخر ۸ هفته خونریزی مثل پریودی که شیاف گداشتم تموم شد ...لکه بینی دارم کم وزیاد میشه خواستی درخواست دوستی بده ایشالااا به دردت بخوره حرفام ...چندنفری گفتم الان حالشون بهتره خداروشکر 

عزیزم نکران نباش.بخاطر اینه که تجربه بدی داشتی اینطوری فکر میکنی. من هم سر بارداریم لک بینی داشتم.الان دخترم بزرگ شده.انشالله شما هم سال دیگه همین موقع بچتون توآغوسشتون میگیرید.به چیزای خوب فکر کنید.من هم براتون دعا میکنم

اره قیلشداشتم رفتم سونو قلب گفتم ۵ هفته اس احتمال داره رشد ن‌کنه که کرد هفته ۷  فتم جنین وقلب و ...

خداروشکر عزیزم انشالله منم 13 برم بگه همه چی خوبه بقران خیلی ناراحتم تو سقط دومم جند ماه بعدش مادرمم از دست دادم خیلی تنهام فقط خدا رو دارم هیچکس نمی‌فهمه حرفامو هیچکس 

عزیزم نکران نباش.بخاطر اینه که تجربه بدی داشتی اینطوری فکر میکنی. من هم سر بارداریم لک بینی داشتم.ال ...

خدا از دهنت بشنوه برام دعا کن سال دیگه منم بچمو بغل بگیرم واقعا هر کسی بچه دار شد تو اطراف با عشق رفتم نگهداری کردم شیر دادن یاد دادم کمک کردم همشون گفتن ایشالله قسمت خودت. من خیلی بچه دوست دارم خیلی