2777
2789
عنوان

برای بچه ای که میره دهم

139 بازدید | 14 پست

سلام عشقا حالتون چطوره میخوام برای چند سال دیگع‌برم فرانسه واسم درسم حالا نریزید بگید پولداری و...

من میخوام اهدافمو فعلا تیک برنم 

حالا باید کلاس زبان فرانسه برم باید چیکار کنم 

در ضمن یکم جواب بدید پشیمون نشم چرا تایپیک زدم 🤣والا اخه میبینید و هیچی نمیگند 

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس دهم‌چند سالش میشه یعنی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
آخه تایپیکت یه جوریه خودت میگی باید برم کلاس بعد میگی چیکار کنم

گفتم به نظرتون از کی باید برم 😉

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.
کلاس دهم‌چند سالش میشه یعنی

۱۵

اره کلاس فرانسه برو 

میدونم ولی باید از کی شروع کنم!😘

هر چه زودتر بهتر .

ممنونم خواهرم میره هشتم اونم بره زوده یا...