2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم ولی دو دل هست

857 بازدید | 43 پست

سلام دوستان من دارم طلاق میگیرم ولی دو دل هستم بخاطر اینکه پسره هیچ گناهی نداشت خیلی ساده بود خیلی دوسم داشت به حرف هیچکس توجه نمیکرد به جز حرف من و حرف خانوادم اصلا خانواده خودش رو گذاشته بود کنار حتی رفیق باز هم نبود اصلا هیچ رفیقی هم نداشت نه سیگار نه قلیان نه.....  پسر پاکی بود ولی چون دوسش نداشتم ازدواجم اجباری بوده درخواست طلاق دادم تهدیدش کردم اومد توافقی تمام کردیم همه کارمون تموم شده رای هم اومده ولی نرفتیم پیشش من به این فکر میکنم که اگه جدا شدم میتونم اینجوری پسری پیدا کنم به نظرتون جدا بشم یا نه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برااون پسره جدایی راه نجاتشه برا شما اشتباهه

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
جداااا نشوووووو  بخدا عشق ب مرور بعد ازدواج ب وجود میاااد  منم اول شوهرمو دوست نداشتم&nb ...

اخه بخدا هیچ حسی ندارم فقط میترسم اینقدر که برام خوبه دیگه مثل این پیدا نکنم

واقعا بعضی از ما زنا چه فکری میکنیم؟؟

دوسش نداشتی ازدواج کردی با این همه خوبیش یعنی ی درصد تو دلت جا وانکرد؟؟

واقعا که 

بعدشم جدا بشی خودتو تنهای تنها بدون چون هیچ مردی دیگه باهات ازدواج نمیکن گل من پس برگرد و دودستی بچسبش که همچین مردای نعمتن

امکان داره بری باهاش بعد چند سال باز طلاق بگیری یا اینکه بری گیر آدم بدرد نخور بیوفتی و پشمیون شدی تو همه راه ها رو رفتی یکم دیر دو دل شدی 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی