عاطفه۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2429 عنوان بی بی چک مثبت 145 بازدید | 11 پست سلام بچه ها من چند روز عقب انداختم بی بی گذاشتم مثبت بود ازمایش خون منفی به کدوم اعتماد کنم؟ 1401/06/01 | 20:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرسام_آینده عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 744 آزمایش خونو تکرار کن آزمایش خون معتبر هس چندروز ازموعدت گذشته؟ ۱۴۰۲/۶/۱۶ خدایا ۲۱ روز به تولد۳۰ سالگیم مونده خودت بزرگترین هدیه زندگیمونوبهمون بده صحیح وسالم ...ومارو به مقام زیبایه مادروپدر برسون آرسام مَن. منوپدرت بی صبرانه منتظرتیم ❤❤دلم خیلی روشنه ....... خدایا شکرت ۲۹آبان بی بی چکم مثبت شد خدایافرزندم رو به تومسپارم وسلامت ازتومیخوامش💙💙 قندعسل مامان برایه درآغوش گرفتنت لحظه شماری میکنم عشق مامان💙💙
گڌشت عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 1232 بعدیک مدت باز خون بده شاید بعد ۱۴روز دقیق توازمایش خون نشون بده اکثرابعد۱۴روز بارداری نشون میده بی بی چک درسته پس بارداری مبارکه
عاطفه۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2429 آزمایش خونو تکرار کن آزمایش خون معتبر هس چندروز ازموعدت گذشته؟ والا اخرین پریودم ۱۶ ماه قبل بود
آرسام_آینده عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 744 والا اخرین پریودم ۱۶ ماه قبل بود 🙄🙄دکتر رفتین ؟بچه دارین؟ ۱۴۰۲/۶/۱۶ خدایا ۲۱ روز به تولد۳۰ سالگیم مونده خودت بزرگترین هدیه زندگیمونوبهمون بده صحیح وسالم ...ومارو به مقام زیبایه مادروپدر برسون آرسام مَن. منوپدرت بی صبرانه منتظرتیم ❤❤دلم خیلی روشنه ....... خدایا شکرت ۲۹آبان بی بی چکم مثبت شد خدایافرزندم رو به تومسپارم وسلامت ازتومیخوامش💙💙 قندعسل مامان برایه درآغوش گرفتنت لحظه شماری میکنم عشق مامان💙💙
عاطفه۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2429 بعدیک مدت باز خون بده شاید بعد ۱۴روز دقیق توازمایش خون نشون بده اکثرابعد۱۴روز بارداری نشون میده بی ب ... ممنونم اره گفتن یه هفته بعد تکرار کن
گڌشت عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 1232 ممنونم اره گفتن یه هفته بعد تکرار کن انشالاپسرباشه دیگه بسه سلامتی باشه
عاطفه۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2429 انشالاپسرباشه دیگه بسه سلامتی باشه هرچی باشه فقط ایشالا سالم و صالح باشه باعث افتخار شه