2777
2789
منم سعی میکنم.ممنون میشم اگر یادت بود برام دعا کنی ...همه زندگیم داره از بین میره

چشم عزیزم .ان شاالله همه چی درست میشه توکلت به خدا باشه 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش توجه نکنی کم کم خوب میشه باید بی خیال باشی ی چیز انکار مثل مگس میاد میره عصابتو خرد میکنه

کاش بکی بود خیلی هستند...بدتر اینکه چندتاشون کنار همند...البته چون دو تا چشم‌ هستند کنار هم قرار می‌گیرند 

کاش بکی بود خیلی هستند...بدتر اینکه چندتاشون کنار همند...البته چون دو تا چشم‌ هستند کنار هم قرار می‌ ...

اره عزیزم تعدا زیادوکم میشه باید ی مدت صبر کنی تا کم کم خوب بشه سعی کنی خودتو انقدر سرگرم کنی بهش فکر نکنی شما قبلا اب مروارید داشتید؟؟

مگس پران به تنهایی خطرناک نیست و درمان هم نداره، فقط باید کمتر بهش توجه بکنی، هر چی بیشتر دنبالشون بگردی بیشتر اذیتتون میکنن

فقط اگر مگس پران همراه با جرقه ی نور در تاریکی باشه، خطرناکه و حتما باید به متخصص شبکیه مراجعه بکنید.

اگر به صورت ناگهانی تعداد مگس پرانها خیلی زیاد شد باز هم باید برای معاینه ی شبکیه ی چشم به متخصص شبکیه مراجعه بکنید.

اره عزیزم تعدا زیادوکم میشه باید ی مدت صبر کنی تا کم کم خوب بشه سعی کنی خودتو انقدر سرگرم کنی بهش فک ...

الان دارم عزیزم... خفیف دارم....فعلا روی دیدم تاثیر نداشته.....ولی دکتر گفت ربطی به آب مروارید نداره....

ممنون گلم

نمی‌دونم مشکلت چیه ولی حواست به واگویه های ذهنت باشه 

۲۰دقیقه اول صبح که از خواب بیدار میشی و شب که میخوای بخوابی ،مغز در حالت آلفاست بهترین موقع برای مدیتیشن و تصویر سازی  خواسته مورد نظرته 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )