2777
2789
عنوان

فهمید دوسش دارم

616 بازدید | 15 پست

و فکر کنم ازم بدش اومد

قبلا دوسم داشت ولی الان محلم نمیده

جوابمو نمیده

حرف نمیزنه

پیام نمیده

قشنگ حس میکنم له شدم

خورد شدم

واقعا چرا اخه خدا😔

سه سال این رازو تو دلم نگهداشتم چرا فهمید اخه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نامزد سابقم از وقتی فهمید باجون و دل دوستش دارم و واسش میمیرم حساس شد و گذاشت و رفت و رابطمون رو تموم کرد. همیشه از وقتی بوده همینه دیگه کاریش نمیشه کرد تا بفهمن جونمون واسشون میره میذارن میرن دلشون رو میزنیم.من هزاران بار بهش گفته بودم دوستش دارم حتی جلوی مادربزرگ و مادرش که بعدش از دستم ناراحت شد چرا جلوی اونا گفتم!

خوب فهمیده بهترم شده برات عمرتو برای هیچ وپوچ از دست نمیدی

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بیخیالش شو خودتم ناراحت نکن پیگیرم نشو یطوری کاملا سرد شو ک تعجب کنه 

من بهش پیام نمیدم

چیزی نمیگم ولی دلم خیلی شسکته 

از خدا دلگیرم 

چرا باید بفهمه که اینطور بشه

اون که براش فرقی نداره چیزی که زیاده دختر دورش ولی دل من چی؟

من بهش پیام نمیدم چیزی نمیگم ولی دلم خیلی شسکته  از خدا دلگیرم  چرا باید بفهمه که اینطو ...

نمیدونم سرنوشتت چیه...نمیدونم وی پیش میاد واست...خودمم ی روزی همین شرایطو داشتم... ولی بهت قول میدم یروز خوشحال میشی از وجود کسی تو زندگیت و میفهمی هر اتفاقی ک واست افتاده یا هر بار ک دلت شکسته شده ارزششو داشته ک ب اون حسه خوب برسی...خودتو درگیر نکن عزیزم:)

سعی کن رو خودت و پیشرفتت کار کنی و خودتو مشغول چیزای دیگ نکن

چجوری اخه؟ اگه دوسش نداشتم یه چیزی

دوست داشتن یه طرفه چه فایده وقتی باعث تحقیر تو هم میشه.باز بیشتر فکر کن .برو مشاوره زنگ بزن بهزیستی مشاوره رایگان میده ۱۴۸۰

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.