2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم 😒😒😒😒😑😑😑

180 بازدید | 17 پست

برای اینکه بختم باز بشه هی دارم دنبال یکی میگردم برام دعا کنه . یکی و مجازی پیدا کردم هرچی گفتم بهش جوابمو نداد😑😑😑😒😒اکثر پیجام که الکین . تو واقعیت مثلا زیارتی جایی میرم کسی و پیدا نمیکنم 🥺😭😭😭😭😭 خلاصه الان همینطوری به یکی پیام دادم ببینم جوابمو فردا میده یا نه معلوم نیست اونم الکی نباشه😭😭😭😭😭🥺🥺🥺لطفا اگه دارید تروخدا معرفی کنید مرسی . من هرچی دعا کردم ذره اط جواب نداده😒😒😑😑🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم میخام نذر 13 صفر بگیرم... هرکیم انجام داده انگار حاجتش گرفته.. اینجوریه روز 13 صفر میره بیرون میگه نیت میکنم که فلان کار برام اتفاق بیوفته بعد میره یه نشونه میخره... برای ازدواج و باز شدن بخت مثلا یه قلب 

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
از این کارا نکن دختر منم نو شرایط تو بودم ختم قران کن نذر ۱۴ هزار تا صلوات و چله حقشناس بعدش ...

من همه چی گرفتم و همه کار انجام دادم الان دیگه چندوقته ولش،کردم 

من خودم میخام نذر 13 صفر بگیرم... هرکیم انجام داده انگار حاجتش گرفته.. اینجوریه روز 13 صفر میره بیرو ...

من با کلید خریدنش مشگل دارم به کلید ساز برم بگم کلید بده که نمیده

خدایا پناه میبرم به خودت

چجوری انجام میشه تروحدا بگو

یه خانم بود اینجا گفت که روز ۱۳ماه صفر نیت کن که تا سال آینده حاجت روا شده باشی برا نیتت یه چیزی بخر خونه میخای کلید بخر شفا میخای پارچه سبز رزق و روزی سفره بخر بچه اسباب بازی بخر انشاالله تا سال دیگه به حاجتت رسیدی خانم میگفت۱۷نفر بودیم همه حاجتمون گرفتیم

خدایا پناه میبرم به خودت