2777
2789
هزینه روبابام میده  آخه اگه بخوام کم کنم تعدادروازیه خونه نمیشه که نصفشودعوت نکنم بخوام فامیل ...

اگر داری به خاطر پدرت میگیری (عمرشون بادعزت)

هر کی و میخواد دعوت کن

شام هم یه غذای خوب بدید

قورمه سبزی به این تعداد دادن خوب نیست

یا زرشک پلو با مرغ بده 

یا باقالی پلو و ماهیچه و مثلا فسنجون و جوجه کباب و مرصع پلوو از این چیزا....

فینگر فود هم بذارید

بابات پولش و میده خب 😁

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عکس بگیر از بچه عکس خیلی خوبه من عکس از بچگیم ندارم همش به مامان و بابام میگم چرا ازم عکس نگرفتن

دیگ اینجوری نیس ک کلااااا عکس نگیرم ازشون

کلی عکس و فیلم ویس ازشون دارم همشم تو لپ تاپ ماهانه پوشه بندی کردم حتی عکسای سونو ...اما دلم میخواد درک کنه تولد ینی هیجان ی روز خوب چ تنها چ با دوستا در گیر جشن و هدیه...نباشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

حالا که پدرت داره زحمت می کشه شاید خرج کوبیده و قرمه سبزی کلا یه تومن فرق کنه ولی خیلی شیک تر و رسمی تره

الویه و کشک بادمجونو حذف کن خدایی با برنج ساندویچ جالب نیست اصلاً 

من بودم کوبیده میدادم یا کوبیده و جوجه با سالاد ماکارونی و نهایتاً یه سوپ 

می تونی سوپ و سالاد رو تو خونه درست کنی کم هزینه تر بشه 

در کنارش دو سه مدل دسر و ژله

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

خودش میگه هرچی بگین قبوله دلم نمیادگناه داره 

یه مهمونی جمع و جور میگرفتین

کلی هم عکس و فیلم و خوش گذروندن

بابات هم این پول رو میداد طلا برای دخترت

من هنوز کادوی مادربزرگمو دارم

اینا یادگار میمونه....

والا به خدا

حالا خودتون میدونید 

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

یه باربردمش عروسی انقدردوست داشت ذوق میکرداصلااذیت نشد

بچه یک ساله حتی ۳ ساله

رو نمیشه‌پیش بینی کرد

حرفم اینه

موفق باشی

مرغ شکم پرخوبه بدنمیشه به نظرتون

غذای شیکیه به نظر من ولی فک کنم دنگ و فنگ برای 100 نفر زیاد باشه تازه دیدم 100 تا مهمان دارین. مامانم همیشه براب مهمانیای خیلی شیکش اینو درست میکنه. واسه عقدمم درست کرد

طرز پختش اینجوریه 

پیاز رو تو تابه تفت میدی سبک که شد یه کوچولو فلفل دلمه میریزی تفت میدی بعد اگر خواستی یکمم جعفری میریزی نبود مهم نیست. بعد گردو میریزی تفت میدی بعد رب انار میزنی تفت میدی بعد کشمش و زرشک و آلو  میریزی بازم تفت میدی بعد ادویه هارو میزنی (زرد چوبه دارچین فلفل سیاه نمک). بعد مرغ رو میاری تمیز میشوری شیکمشو خالی میکنی توشو از موادی که درست کردی پر میکنی شیکم و گردنشو میدوزی دو طرف مرغ رو سرخ میکنی. پیاز داغ درست میکنی بعد به پیاز داغ نمک زرد چوبه میزنی رب گوجه هم میزنی تفت میدی رنگ رب که باز شد آب میریزی نمک میزنی دوتا قل که خورد میریزی سر مرغ میزاری بپزه ساعت آخر بهش کمی رب انار میزنی. میتونی تو گیاز داغت فلفل دلمه چهار قاچ کنی بندازی برای سرو فلفلا رو دربیاری. 

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله. 

میتونی زرشک پلو با مرغ بزاری. یا چلو گوشت هم خوبه 

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله.