2777
2789

من کلا تولد بچمو میبرم خانه بازی فقط بچه ها دو یا چهار ساعت رزرو میکنم...لذت بخشتره براش عکس و فیلمم نمیگیرم همش باهم خاطره هاشو مرور میکنیم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرغ ترش شکم پر. 

الویه 

سالاد ماکارونی 

چلو گوشت 

کوکو سبزی رولی

فسنجون

زرشک پلو با مرغ

جوجه

اکبر جوجه قورمه سبزی 

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله. 
دخترت چند سالشه ؟ یه جوری گفتی هزینه اش زیاد نشه  فکر کردم واقعا شاید مشکل هزینه رو داری

هزینه روبابام میده 

آخه اگه بخوام کم کنم تعدادروازیه خونه نمیشه که نصفشودعوت نکنم بخوام فامیل های شوهرموکمترش کنم ناراحت میشه حالابابام ناراحت شدگفتم خونواده زن داداشمودعوت نمیکنم

من کلا تولد بچمو میبرم خانه بازی فقط بچه ها دو یا چهار ساعت رزرو میکنم...لذت بخشتره براش عکس و فیلمم ...

عکس بگیر از بچه

عکس خیلی خوبه من عکس از بچگیم ندارم همش به مامان و بابام میگم چرا ازم عکس نگرفتن

ولی ببخشیدهاا

کاشکی حداقل حرمت این ماه رو نگه میداشتین و جشن نمیگرفتین

میدونی تویه این روزا حضرت زینب چه چیزایی رو کشیدن؟

رویه خارمغیلان راه میرفتن

برو تو اینترنت بزن درمیاد خارمغیلان چه شکلیه

ولی برای تولد ب نظرم 

الویه سالاد ماکارونی سالاد سیب زمینی کیک مرغ سوسیس بندری ناگت فلافل و از این قبیل مناسبه 

غذای رسمی تر هم مرغ شکم پر و چلو گوشت خوبه 

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله. 
یعنی یکسالشه؟ بیچاره هیچیم‌از تولدش نمیفهمه😄 میذاشتید ۳_۴ سالش بسه حداقل ولی زشته صدنفر جمع کنی & ...

بابام میگه میخوام اولین تولدشوببینم فیلم بگیریم یادگاری بمونه چون مشکل قلب داره میگه شایدچندسال دیگه نباشم

یعنی یکسالشه؟ بیچاره هیچیم‌از تولدش نمیفهمه😄 میذاشتید ۳_۴ سالش بسه حداقل ولی زشته صدنفر جمع کنی & ...

هیجی نفهمیدنش به کنار

بچه ممکنه اون روز از شلوغی و سروصدا خسته بشه یا گریه کنه 

یا هر رفتار طبیعی دیگه توی این سن

کلا اشتباهه اینقدر تولد شلوغ گرفتن

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴