2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تعداد۱۰۰نفره 

دیگه فکر کنم شما این تعداد رو ببرید تالار خیلی بهتره، چون هم زحمتش تو خونه زیاده، هم خونه کثیف میشه و خودتون هم از تولد چیزی متوجه نمیشید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
دیگه فکر کنم شما این تعداد رو ببرید تالار خیلی بهتره، چون هم زحمتش تو خونه زیاده، هم خونه کثیف میشه ...

سالن میگیرم اماشام روبایدازبیرون سفارش بدم چون اونجایی که میگیرم سالن عقده 

سالن میگیرم اماشام روبایدازبیرون سفارش بدم چون اونجایی که میگیرم سالن عقده 

خب یه تالار بگیرید خیلی راحت تره چون اینطوری کلی مهمون باید از اون سالن پاشن برای شام برن یه جای دیگه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خب یه تالار بگیرید خیلی راحت تره چون اینطوری کلی مهمون باید از اون سالن پاشن برای شام برن یه جای دیگ ...

غذارومیاریم همونجا میکشیم توظرف 

آخه تالارگرونه سالن رودوتومن گفتن

میشه قورمه سبزی دادبدمیشه به نظرتون

شما هیچ وقت نباید برای جشن یک نوع غذا بدید مثلا پدر من تو کل عمرش قورمه سبزی نخورده و اصلا دوست نداره (البته اینو برای مثال گفتم)

شما هیچ وقت نباید برای جشن یک نوع غذا بدید مثلا پدر من تو کل عمرش قورمه سبزی نخورده و اصلا دوست ندار ...

اینجوری باشه هرغذارویه تعداددوست ندارن یکی قورمه نمیخوره یکی کلامرغ نمیخوره