2777
2789
عنوان

برای ارامشتون چکاری انجام میدین

101 بازدید | 7 پست

تکنینک خاصی دارین ؟؟ چجوری خودتو اروم میکنید و انرژی مثبت به خودتون میدین ☺ میخام به خودم حس خوب بدم و خودمو دوست داشته باشم 

با اجازه استارتر عزیز 💜

سلام دوستان اگه دوس دارید در تاپیک من شرکت کنید از اطلاعات خودتون بگید و از اطلاعاتی ک دوستان راجب لاغری گذاشتن بهره ببرید 🙏🏻🌺🌷

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 

بااجازه اسی جان..دوستان چطوری تاپیکمو حڋف کنم؟لطفا کمکم کنین 

در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطع رابطه با فامیلا .

میبینمشونم  محل نمیدم‌. کار بد و عیب ایراد داشته باشم میگم کشیدم به فلان عموم . به بهمان دختر عموم 

راحت راحت . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

آهنگ شاد گوش میدم

به خودم میرسم

داستان مینویسم

به یکی از دوستام که خیلی شوخه زنگ میزنم

کتاب خوندنم آرومم می‌کنه

یا مثلاً وقتی گرسنم میشه میان وعدمو تزیین میکنم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت