2777
2789
عنوان

چرا خوب نمیشم؟

120 بازدید | 12 پست

دوره درمان کروناتون چن روز بود؟

۶ روزه من و خواهرم و شوهرم و پسر دو سالم کرونا گرفتیم همه دارن خوب میشن الحمدلله ولی من هر روز یه علائمش داره خودشو نشون میده 

روز اول تب و لرز روز دوم و سوم بدن درد روز چهارم گلو درد روز پنجم آبریزش بینی 

امروز گرفتگی بینی ...سرفه شدید به حدی که از خواب بیدار میشم ...آبریزش چشم و گرفتگی صورت 

خیلی سختمه 

شما برا درمان سرفه چیکار کردین؟؟؟؟

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

من از عید غدیر ویروس گرفتم هنوز دارم سرفه میکنم کرونا معمولا دوهفته 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حدود 10روزه که خوب شدم دیگه ولی هنوز بعضی وقتا سرفه میکنم بستگی داره بدنت چقد مقاوم باشه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که  هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی  توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی  و دیگه نمیتونی ادامه بدی  خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی  به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی  یا قرار بود بهش نرسی  خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»️

دمنوش پنیرک و گل بنفشه بخور عالیه برای سرفه.چون بدنت ضعیف هست خوب نمیشی خودتو تقویت کن.کباب بخور.سوپ بخور.اب هویج بخور.هر چی بهتر بخوری زودتر خوب میشی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من حدود 10روزه که خوب شدم دیگه ولی هنوز بعضی وقتا سرفه میکنم بستگی داره بدنت چقد مقاوم باشه 

انقد سرفه میکنم که سرم درد میگیره 😞

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
دمنوش پنیرک و گل بنفشه بخور عالیه برای سرفه.چون بدنت ضعیف هست خوب نمیشی خودتو تقویت کن.کباب بخور.سوپ ...

آره خیلی ضعیف شدم 

چون شیر میدم خیلی هم لاغر شدم

بعد دو هفته خوب خوب شدم... 

خدا رو شکر 

سرفه هم داشتی؟

خشک بود یا ببخشید خلطی؟

انقد سرفه میکنم که سرم درد میگیره 😞

من هفت روز اول هر 24ساعت میرفتم سرم میزدم تا یکم بهتر میشدم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که  هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی  توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی  و دیگه نمیتونی ادامه بدی  خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی  به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی  یا قرار بود بهش نرسی  خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»️
آره خیلی ضعیف شدم  چون شیر میدم خیلی هم لاغر شدم

به خودت برس و خودت رو تقویت کن.وگرنه این ضعف ماه ها باهات میمونه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خدا رو شکر  سرفه هم داشتی؟ خشک بود یا ببخشید خلطی؟

اره داشتم هنوز هم هر وقت چیز ترش میخورم میاد ولی خ کم... سرفه هام خشک بود، روز ششم خواستم برم سرکار یهدفعه سرفهام شروع شد نتونستم برم

من هفت روز اول هر 24ساعت میرفتم سرم میزدم تا یکم بهتر میشدم

خدا رو شکر که خوبی 

ما سه بار تا حالا کرونا گرفتیم از همش بدتر دلتا بود 

اینم سرفه اش اذیتم میکنه