2777
2789
عنوان

چاقابیاین!

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنج میگن روزی ده تاقاشق روحتما بایدبخوری اما من مثلا۶تاناهارمیخورن ۴تاعصرونه

گشنه نمیمونی 

من قرمه سبزی باشه تا پای جون میخورم 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
مهم اینه چربی سوزی کنی نه عضله بسوزه.ورزش کن درکنارش ک چربی سوزی داشته باشی

من روزی نیم ساعت تا۴۵دقیقه دکترم گفته پیاده روی کن امامن یه روزمیتونم یه روزنمیتونم اما خوردوخوراکموکم کردم 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
اگر سیاهدونه زیاد بخوریم بده؟مثلا دوقاشق صبح

یا خدا!دوتا قاشق؟خیییلیییه عوارض هم داره سیاهادونه خیلی سنگین ومقویه بیشترازنصف قاشق مربلخوری اونن هرردزبرابرن ضررداره

خدا لعنت کنه این رژیم و صد البته چاقی رو آخه آدم چجور چیزی رو که دوس داره مثلا ی بشقاب بخوره ۶ قاشق ...

فکرمیکنی سخته به خدامن الان باهمون۶تاسیرسیرمیشم خورشتموزیادمیریزم معده م عادت کرده

خدا لعنت کنه این رژیم و صد البته چاقی رو آخه آدم چجور چیزی رو که دوس داره مثلا ی بشقاب بخوره ۶ قاشق ...

دقیقا من یک ماه بودرژیم نمیگرفتم میخوردما همشم لذت میبردم ومیگفتم چیه آدم نمیخوره اونوقت چندروزپیش ازخوردن زباد حالم بدمیشدهمش میگعتم واسه چی میخورم تابه این نقطه رسیدم دوباره رژیم گرفتم

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
منم رژیم گرفتم ازاسفندتاالان از۷۸اومدم رو۷۲ مردادماه انگیزه واراده ام روازدست دادم رعایت نکردم اما ا ...

منم توشیردهی هستم این سیاهدونه که میگم شیرروهم زیادمیکنه

فکرمیکنی سخته به خدامن الان باهمون۶تاسیرسیرمیشم خورشتموزیادمیریزم معده م عادت کرده

😣😣😣 ای وای از دست چاقی 

راستی ورزش هم میکنی و ی سوال دیگه اینکه هر روز صبح سیاهدانه میخوری یا قبل هر وعده 

سیه دانه برای چی که میخوره صبحا؟؟

بی اشتهامیکنه خیلی هم خواص داره همه ی بیماری ها روهم درمان میکنه پیامبرگفته درمان هردردیه جزمرگ .معده روگرم میکنه بی اشتهامیشی یبوستت روهم میبره لاغرمیشی