2777
2789

خراب میشه گل

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

کاغذ روغنی نداری چرب کن بعد ارد پاشی بعد موادتو بریز

این چیزا تجربه دارم میتونی ازم سوال کنی 👈 کتوژنیک/کاپ قائدگی/دانشگاه/ دعانویس/رشته فتوگرافیک/رشته تجربی/عشق/ازدواج سن کم/لانگ دیستنس/عشق مجازی/ازدواج راه دور/ازدواج قومیت متفاوت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه فقط قبلش به نسبت مساوی روغن مایع و جامد رو با یه مقدار آرد قاطی کن میشه روغن جداکننده بزن کف و دور قابلمه کامل

در مورد درجه هم بستگی به آون توسترت داره من خودم معمولا روی 150 میذارم اولش پنج دقیقه هر دو المنت رو روشن میکنم داغ که شد کیک رو میذارم داخلش با المنت پایین فقط تا بپزه سه چهار دقیقه آخر هم المنت بالایی رو روشن میکنم برای طلایی شدن روش فقط حتما حتما چکش کن یه وقت نسوزه و دستت بیاد 

در ضمن بهتره قبلمه رو با سینی بذاری تا حرارت خیلی مستقیم بهش نخوره که تهش بسوزه قبل از اینکه کیک بپزه

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!
تو قابلمه روحی؟ 

من تابه روحی دارم تو اون درست میکنم ک دیوارش خیلی بلند نباشه

ظرف پیرکسم داشته باشی اونم میشه

ولی من چ پیرکس چ روحی هیچ وقت کاغذ روغنی نمیندازم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️