2777
2789
عنوان

عکس دو تا بیبی چک مال امروز

395 بازدید | 20 پست

سلام خانما امروز دو بار بیبی چک زدم جفتش هاله داره دومی خیلی کمرنگه ازمایش دادم دو ساعت دیگه جوابش میاد  میشه نکاه کنید ببینید شما هم هاله میبینید یانه 

یکیش داره

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اولی رو سه چهار ساعت پیش زدم 

گلم مبارکه ولی نباید زود میرفتی آزمایش چون میگن مشکوکه باید دوباره بدی مال من از این پرنگ تر بود فرداش رفتم گفتن مشکوکه ۳روز بعد رفتم دوباره دادم بزار چن روز بگذره بتا قشنگ بره بالا بعد برو .جوابت اومد تگ کن

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍

بنظر من که مثبته چون خودمم باردارم اولین بی بی چکی که زدم دقیقا هاله ش مثل مال شما همینقدر کمرنگ بود

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇

جوابش گرفتی لایکم کن باشه

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️

مثبته

5 اردیبهشت 1401، 23رمضان بی بی چکم هاله کمرنگ انداخت. خدایا شکرت بابت عیدی قشنگت.      8 اردیبهشت 1401جواب آزمایشم مثبت شد با بتای 123.  ولی متأسفانه سقط شد 😔.            40 روز بعدش دوباره فهمیدم باردارم. 14 تیر صدای قلبشو شنیدم 😍😍خدایا مواظب تو راهیم باش ♥️