2777
2789
عنوان

تا حالا شده از مردا ها بدتون بیاد

156 بازدید | 15 پست

مثلا من گاهی از پدر و برادر و داماد ها بدم میاد دلم نمیخواد جلوشون راست وخم شم و خدمتشون کنم بعضی وقتا اینجوری میشم من مادرم پدر و برادرم بد عادت کرده یه لیوان آب خودشون نمیریزن چقد خسته ام کاش میشد گاهی که اینطوری حس و.حالت گرفته اس میرفتی یه کره دیگه یا مسافرت 

با این که بابام خوبه از همه ی مردا بدم میاد

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

تا حالا جلو هیچ مردی خم و راست نشدم ولی از مردای پررو و تن پروری که تفکر مردسالارانه داشته باشه بیزارم و هر روز برا نابودی مردای این مدلی در کل دنیا دعا میکنم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته دایره ی دعات رو محدود کن به اطراف خودت...  اینجوری گمونم بهتر باشه.

اطراف خودم نیس خدا رو شکر مردای زن ستیز برا دنیا مضر هستن قابل دفاع نیسن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

خوبه پس، زحمت نکش دیگه.  اگر لازم باشه بقیه خودشون دعا می کنن.

حالا شما استثنا بزن برا زنایی که زیر دست بودن با ماهیتشون عجین شده

به قدری متنفر که وقتی بیرون میرم و میبینمشون حرص تمام بدنمو میگیره میخوام تف کنم تو صورت همشون خیلی ازشون بدم میاد خیلی یه دلیلش اینه که آزادتر از من هستند و دومی اینه که خودشونو خیلی بالاتر از زنا و دخترا میدونن و دلایلی دیگه

سریال بازی مرکب به وضوح تنها سریالی بود که زندگی تمامی انسان های دنیا رو خلاصه میکرد                                              بهترین دوستت همیشه بهت خیانت میکنه،بهترین دوستت با اینکه میتونه کمکت کنه ولی نمیکنه،کسی که کنارته و اونو یه آدم ساده میدونی در واقع اصل کاریه،بعضی وقتا مجبوری کسی رو که خیلی دوست داری رها کنی،با اینکه به کسی کمک میکنی ولی اون در مقابلش ازت استفاده میکنه و دورت میندازه،تو امروز با چند نفر دوستی ولی آخرش هیچکدوم برات نمیمونن،کسی که فکر میکردی تا آخر کنارته به راحتی در مقابل طمع هاش فراموشت میکنه          
به قدری متنفر که وقتی بیرون میرم و میبینمشون حرص تمام بدنمو میگیره میخوام تف کنم تو صورت همشون خیلی ...

و منفور تر زنایی که ازشون دفاع میکنن

و منفور تر زنایی که ازشون دفاع میکنن

آخه اصلا قابل دفاع نیستن

درضمن وقتی یکی توی این دوره زمونه دغدغه اش اینه بچه ای که بارداره پسر بشه مرد ها هم پررو میشن دیگه که همه جنسیت اینا رو بیش تر ارزش قائلن و بهتر از دختر و زن میدونن

سریال بازی مرکب به وضوح تنها سریالی بود که زندگی تمامی انسان های دنیا رو خلاصه میکرد                                              بهترین دوستت همیشه بهت خیانت میکنه،بهترین دوستت با اینکه میتونه کمکت کنه ولی نمیکنه،کسی که کنارته و اونو یه آدم ساده میدونی در واقع اصل کاریه،بعضی وقتا مجبوری کسی رو که خیلی دوست داری رها کنی،با اینکه به کسی کمک میکنی ولی اون در مقابلش ازت استفاده میکنه و دورت میندازه،تو امروز با چند نفر دوستی ولی آخرش هیچکدوم برات نمیمونن،کسی که فکر میکردی تا آخر کنارته به راحتی در مقابل طمع هاش فراموشت میکنه