2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

764 بازدید | 66 پست

یروز نوبت دکتر داشتیم. خواهرشوهرم موتور خواست گفتم ما نیم ساعت دیگ نوبت دکتر داریم باید بریم. گفت خب بدین نیم ساعته میاریم.شوهرم داد بهشون.یک ساعت گذشت نیاوردن.هرچی زنگ زدیم ج ندادن .به شوهرم گفتم پس خودمون میریم با تاکسی.شوهرم گفت نه منتطر میمونیم بیان.گفتم الان نریم میفته برای دوسه هفته دیگه  تا نوبتم بشه.هرچی گفتم قبول نکرد.آخرش دعوام کرد گفت تو ازخانوادت بدت میاد. گفتم چ ربطی داره.بخاطر بقیه داری منو دعوا میکنی.میتونستی موتورتو ندی .تو ک میدونستی من نوبت دارم.گفت نمیدونستم دیر تر میخان بیان.گفتم تو ک همیشه اخلاقشون و میدونی همیشه موتور میگیرن الکی میگن ده دقیقه ای. ولی  چند ساعت طول میکشه.آون روز هم موتور رو بعد از ۵ ساعت بهمون تحویل دادن.شوهرم کلی دعوام کزد. گفتم بمنچه.میخاستی به خودشون بگی..همیشه میگیرن ولی دیر تحویلش میدن.اونم آنقدر دور میزنن بنزینش تموم میشه.ما ده لیتر رو چند روز داریم. اونا یه روزه تمومتموم میکنن.

بعد من ففط به خاهرشوهرم گفتم ازاین ب بعد موتور رو همون موقعی ک گفتین تحویل بدین.لطفا دیرتحویل ندین شوهرم دعوام  کردمنو زد. من فقط همینو گفتم.بعد به شوهرم زنگ زد کلی بهم فهش نا سزا ج ن ذ ه وخراب و ....گفت.بعد گفت از داداش من پولمیخوای؟گفتم چ ربطی داره من آگه پول میخواستم خاستگار پولدار  داشتم با داداشت ازدواج نمیکردم.داداشت مگه چی داره ک  فکر میکنین پولداره؟ من  چی خاستم تاحالا؟هیچی ازتون نخاستم. شما برام  چیکار کردین؟هیچکار برام نکردین.من هیچ توقعی نداشتم با همه چی ساختم الان ۳ ساله نامزدم.ن دعوت کزدین ن زنگ زدین.ن خبرم رو گرفتین.آگه هم میومدم خونتون با وجود چند تا خواهر شوهر مجر، د بازم من همه کار میکردم ؛نمیزاشتم کسی دست ب سیاه سفید بزنه.اینه جواب مهر ومحبتم؟ گفتم این شمایین ک از برادرتون پول میخاین  گفتین وامتون رو بدین بما.اصلا از شوهرم هم پول بخوام بتو ربطی نداره ک دخالت میکنی.. به شوهرم گفتم مسدودش کنه ولی خاهرش رو مسدود نکزد.اون روز تاحالا  هی به شوهرم زنگ میزنه میگه کجایی .چیکارمیکنی.کجا رفتی کی اومدی بیا دنیالم بیا بچمو ببر دور بده و...از آون روز تاحالا بیشتر با  شوهرم در ارتباه پرو خانم..اخه مگه ت فضولی.من زنشم.دیگه بچه نیست ک بشما ج پس بده.بدم میاد. نمیدونم چیکارکنم دیگه خسته شدم

الانم بهم میگه خاهرم خبر میگیره کجایی چیکار میکنی .گفتم چزا امارتو میخاد داشته باشه.چرا باید بهش ج پس بدی مگه بچه ای.تو الان مرد یه خانواده ای( من و تو )یکم سنگین باش.گفت دیگه بهت زنگ  نمیزنم میام هم نمیدم گفتم برو ور دل خانوادت..گفتم مثل اینکه جای من خواهرت عوص شده.از توپول نگیرم از کی بگیرم  از شوهر خودش؟ پس شب هم بیاد پیش داداشش. والا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخاطر همین چیزا؟؟؟شوهرت ت چیکارکرد؟ قبول کرد؟چطور این اتفاق افتاد

من شوهرم خودش پشت خواهرش بودوهرچی میگفتم میگف حق باخواهرمه منم جداشدم گذاشتم برن باهم زندگی کنن😊

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
الانم بهم میگه خاهرم خبر میگیره کجایی چیکار میکنی .گفتم چزا امارتو میخاد داشته باشه.چرا باید بهش ج پ ...

وای عییییییینه خوارشوهرمنننننننن

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
الانم بهم میگه خاهرم خبر میگیره کجایی چیکار میکنی .گفتم چزا امارتو میخاد داشته باشه.چرا باید بهش ج پ ...

به شوهر خواهرشوهرت زنگ بزن بگو خواهرشوهرت این کارا می کنه زنگ میزنه به شوهرت و پرش می کنه دخالت می کنه تو زندگیت