2777
2789

ازدیروز عصر برگشت چندباری سر پسرم بهم حرف زد که جوابشو ندادم شب شد وقت شام بود همش میگفت کیک میخوام(پسرم)منم گفتم وقت شامه تو اشپزخونه بودیم یدفعه دستمو ول کرد خودشو زمین زد فک کردم من بودم پاشد یه عالمه فوشم داد وحرفای خیلی بدی بهم زد منم جوابشو دادم 

آخه ازقبل مشکل داشتیم یه ده دوزی بود خوب شده بود به حرفم گوش میداد تهدید کرد از فردا دیگه دیرمیام خونه و گوه بخورم باتو رفتار خوب داشته باشم الان نمیدونم چ کنم ازیطرف ازحرفاش ناراحتم از یطرف دوس ندارم دوباره رابطمون خراب بشه چون شرایط طلاق گرفتن ندارم بگید چ کنم پیام بدم بهش چی بگم؟یا بیخیال شم؟

اینم بگم قهرمون یکی دوروز طول میکشه ن اون حرف میزنه نه من

(صبرتنها کافی نبود..ریشه میخواست دوام آوردن در آن روزهای کذایی♡)
نه پیام نده چرا باج میدی بهش ولش کن دیر بیاد اینقدر دیر میاد اخرش درست میشه 

نه نمیشه اخه یه عوضی دومی نداره لج کنه دیگه کسی جلودارش نیست این چندروزم تعجب کردم آدم شده که به ۱۰روز نکشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا پیام نده  وقتی یکی دوروز دیر بیاد  ببینه محل نمیذاری خودش خسته میشه‌

از خداشه آخه اینم قضیه داره با دوستاش میرن دورهمی‌میشینن من گفتم میرم‌طلاق میگیرم تهدیدش کردم اونم گفت باشه نمیرم‌ماهی یکبار میرم قبلا هرشب میرفت خسته هم‌نمیشد با بدبختی درستش کردم این مسئله رو

لازم نیست پیام بدی .. 

اما غذای مورد علاقه اشون رو درست کن .. به خودت رسیدگی کن و شب هر زمان که برگشت خیلی عادی برخورد کن ،انگار که قضیه ای اتفاق نیافتاده .. بعدتر باهاش صحبت کن و مسائل رو با گفتگو حل کنید 

لازم نیست پیام بدی ..  اما غذای مورد علاقه اشون رو درست کن .. به خودت رسیدگی کن و شب هر زمان ک ...

باشه عزیزم‌ممنون