2777
2789

من 

قلبم یه سری وقتا که استرس یا عصبی میشم میره بالا 

قرص تنظیم تپش قلب میخورم

آرمی💜 یه نفر به کمکت نیاز داره و تو با آغوش باز کمکش میکنی ولی این حس یکی از قشنگ ترین حس های دنیاست لبخندی که روی لبای طرف میاد مسلما جز قشنگ ترین و خالصانه ترین لبخند هاست 🙂💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری. میشه قلبت؟ خیلی میتپه؟

دست که میزارم رو قفسه سینه قلبم میخواد بزنه بیرون 

نفس به سختی میکشم و انگار تو یه قفس کوچیک زندونی شدم 

بعد که قرص میخورم خیلی بهتر میشم

آرمی💜 یه نفر به کمکت نیاز داره و تو با آغوش باز کمکش میکنی ولی این حس یکی از قشنگ ترین حس های دنیاست لبخندی که روی لبای طرف میاد مسلما جز قشنگ ترین و خالصانه ترین لبخند هاست 🙂💫
دست که میزارم رو قفسه سینه قلبم میخواد بزنه بیرون  نفس به سختی میکشم و انگار تو یه قفس کوچیک ز ...

یعنی عزیزم پانیک داری؟ 

من دست میزارم رو قلبم حس حمله قلبی دارم نمیدونم تجربه کردی یا نه

یعنی عزیزم پانیک داری؟  من دست میزارم رو قلبم حس حمله قلبی دارم نمیدونم تجربه کردی یا نه

پانیک نمیدونم هست یا نه  ولی واقعا حالم بد میشه نمیتونم حتی تو اتاقم بمونم باید برم حیاط 

نه تجربه نداشتم 

شما پزشک متخصص رفتید ؟

پانیک نمیدونم هست یا نه  ولی واقعا حالم بد میشه نمیتونم حتی تو اتاقم بمونم باید برم حیاط  ...

بله رفتم

نوار و اکو و تست ورزش

همش میگه خوبی چیزی نیست

ولی من واقعا تپش قلبم بالاس

گفت ممکن از ترس حمله قلبی بدی

و ی حمله خفیفم دادم خودم فهمیدم

بله رفتم نوار و اکو و تست ورزش همش میگه خوبی چیزی نیست ولی من واقعا تپش قلبم بالاس گفت ممکن از ت ...

تنها میتونی خودت آروم کنی تا مشکلی برات پیش نیاد 

بله رفتم نوار و اکو و تست ورزش همش میگه خوبی چیزی نیست ولی من واقعا تپش قلبم بالاس گفت ممکن از ت ...

ببین من هم تست ورزش دادم هم نوار هم اکو هم خون همشم گفت نرماله ولی مطمئن بودم ی مشکلی هست دیگ دید اسرار میکنم برام ۷۲ ساعت هولتر زد ک روز دوم مشخص کرد اریتمی دارم

ی بار دیگه برو بگو برات هولترم بنویسه حداقلش اینه مطمئن میشی خیالت راحت میشه