2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاوقتی که بتونه غلت بزنه....وقتی غلت میزنه میتونه روی شکم بره.وقتی روی شکم درازبکشه باعث میشه بادمعده ازگلو بیرون بیاد ودیگه نیازی به آروغ گرفتن نیست

حدود۴تا۵ماهگی میشه

خدایا بی نهایت شکرت
خوشبحالت من باید تا ۷شهریور زایمان کنم

وای بذار همون توو بمونه چیو خوش به حالم دارم میمیرم دلتنگ یه ساعت خوابم یه شام اروم یه پیاده روی کوتاه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 
نگوووو میترسم🤣🤣

نه نترس راهیه که باید بری اما تجربیاتم. اولا موقع سوند گذاری به دستاشون الکل بزن. خواهر من قارچ گرفت گفتن از سوند و دست کثیف بوده. روکش توالت فرنگی یادت نره. شب قبلش سوپ جو بخور هم روونه هم شیرت زیاد شه یه شیرخشک بدو تولد ببر شب اول با قطره چکون بدی بچه خیلی گریه میکنه اغوز سیرش نمیکنه. لباس براش ببر بیمارستان شبا خیلی سرده. اگه هزینه برات مهمه هرچی اوردن تو اتاق بپرس پولیه یا نه بیمارستان من کلی پول بابت یاد دادن شیردهی و چیزای دیگه گرفت که لازم نداشتمش. شیاف بگو همراهت بذاره. برا من گذاشتن بواسیر گرفتم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود