2777
2789
عنوان

مهدکودک خوب

220 بازدید | 6 پست

دنبال یه مهد خوب دوزبانه برای پسر ۳ساله م هستم در منطقه ی چهار.دو زبانه باشه و ترجیحا بچه های خودتون تجربه کرده باشین نه فقط شنیده ها(حیاطش بزرگ باشه و ایمن،‌مدیریت قوی داشته باشه، مربی و کمک مربی های باسابقه،  روانشناس و جلسات روانشناسی ماهانه برگزار کنن و صرفا نگهداری نباشه.اگر بشه از اول مهر بزارمش مهد و برگردم سر کارم

زندگی چون پیچکی ست ، انتهایش میرسد پیش خدا ☺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم خوبی ،من تازه وارد نینی سایت شدم ،،پسرم چهار سالو نیمش هست،

وقتی دست به دهان من میزنه ناحیه ی تناسلیش مثل مردا بلند میشه،و هی اسرار میکنه این کارو انجام بده،،فکر کنم خود ارضای من خییییلی گریه کردم،،،از غصه داشتم دق میکردم تا اینکه تاپیک شما رو دیدم راجب خود ارضای ،فکر میکنم سال ۹۷تاپیک زده بودین

حالا میخواستم ببینم بچمو کدوم دکتر ببرم 

این کاراش یعنی چی

خواهش میکنم کمکم کنین ممنونم

عزیزم پیام منم لطفا بخونین

من اطلاعی ندارم یعنی چنین تجربه ای ندارم که بخوام کمکتون کنم.روانپزشک خوب ببرید دکتر نسرین امیری هم خوبن امیدوارم بتونن کمکتون کنن.

من عنوان تاپیک رو چنین نوشتم نه بخاطر اینکه این واژه در مورد کودکان درسته فقط به این خاطر که یه عده ناآگاهن و همین که بچه رو شکم میخوابه یا عفونت ادراری داره میان میگن بچه م از نظر رفتاری مشکل داره.در واقع بچه ای که تو محیط خانوادگی درستی رشد کرده باشه اصلااا و ابدااا مشکل رفتاری نداره و نظر پزشک رو اضطراب بود.درست مثل بچه ای که ناخن میجوه یا پوست لبش رو میکنه.

زندگی چون پیچکی ست ، انتهایش میرسد پیش خدا ☺