2777
2789
عنوان

بارداري

135 بازدید | 19 پست

١١ هفتمه ترشح زرد كشدار بدون بو ديدم الان دومين باره و دكتر نرفتم استرس گرفتم توروخدا اگه كسي تجربه داره بگه سوزش و خارش ندارم انا يه هوا درد داره شكمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد که اگه زیاد و مداوم نیست بخاطر بزرگ شدن رحم هست و طبیعیه ولی احتمالا عفونت داری عزیزم زودتر برو دکتر 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
درد که اگه زیاد و مداوم نیست بخاطر بزرگ شدن رحم هست و طبیعیه ولی احتمالا عفونت داری عزیزم زودتر برو ...

فقط يه تيكه ديدم ببخشيدا مثل كرم مانند رنگ خردلي كشدار بود خيلي امروز پياده روي كردم اومدم خونه ديدم بعدش ديگه نديذم همون تيكه بود يعني عفونته؟ اخه هنوز سه ماهم تموم نشده دارو ميتونم مصرف كنم؟ 

اگه زرده شاید عفونت باشه..منم تو بارداری عفونت داشتم دکتر بهم قرص سفیکسیم داد خوب شد

مداوم نيست يه ذره ديدم و بعدش ديگه نديدم مال شما چجوري بود؟ اخه سه ماهمم تموم نشده ميشه قرص خورد؟

فقط يه تيكه ديدم ببخشيدا مثل كرم مانند رنگ خردلي كشدار بود خيلي امروز پياده روي كردم اومدم خونه ديدم ...

اگه فقط یه بار یا دو بار بوده عیب نداره بخاطر پیاده روی بوده منم زیاد راه میرفتم ترشح زیاد داشتم،،،، ولی اگه بجز اون  زیاده حتما برو 

اگه فقط یه بار یا دو بار بوده عیب نداره بخاطر پیاده روی بوده منم زیاد راه میرفتم ترشح زیاد داشتم،،،، ...

فردا كه حتما ميرم ، اره از پياده روي اومدم مثل لخته خون اما خون نبود زرد بود استرس گرفتم چيزيش نشه تا فردا برم ببينم چيه از اول بارداري من مكافات بود فيبروم هم دارم 😭😭😭

مداوم نيست يه ذره ديدم و بعدش ديگه نديدم مال شما چجوري بود؟ اخه سه ماهمم تموم نشده ميشه قرص خورد؟

منم مث شما سه ماه اولم ده هفتمه ترشحم زرد کمرنگ بود وکشدار...دکتر گفت اشکالی نداره قرص دادن بهم

فردا كه حتما ميرم ، اره از پياده روي اومدم مثل لخته خون اما خون نبود زرد بود استرس گرفتم چيزيش نشه ت ...

نترس عزیزم استرس بدترین سمه واسه بارداری انشاالله ک چیزی نیست امیدت ب خدا باشه و بیشتر استراحت کن🤗❤️

فردا كه حتما ميرم ، اره از پياده روي اومدم مثل لخته خون اما خون نبود زرد بود استرس گرفتم چيزيش نشه ت ...

بارداری همش اظطراب و استرسه..من از اول بارداری تا الانش ب شدت استرس دارم همش میترسم رفتم دکتر اعصاب بهم قرص دادن اوناروتا مصرف میکنم یکم حالم بهتره.ولی خیلی از خوردنشون استرس میگیرم با اینکه دکتر گفته ضرری واسه نی نی ندارهوای من همش نگرانم میترسم رو نی نی اثرداسته باشه😞